dobri den chcela bi som radu od vas mile mamicky moj mali prekonal zo soboti na nedelu visoke horucky bola som snim v pondelok u doktorky a ta nam povedala ze ma anginu chcela bi som radu co je lepsie este popri antibiotiuk co mu predpisala doktorka
Do hrdla Grepofit sprej, na podporu imunity Vironal a určite probiotiká.
urcite sprej do hrdla.. alebo nejake pastilky...a probiotika.. my doma ficime na Actibax.. nasadili nam ich po ATB.. a sme na nich cela rodina do dnes 🙂
Ja pouzivam male timianovy krem a sprej eukasol Pred dvoma tyzdnami sme mali zapalene hrdlo a pomohlo Je to od firmy just pozri si ich stranku
Na hrdielko, ak zvladne kloktanie, je vyborna salvia, teda odvar z nej. Na podporu imunuty celkovo velmi ucinne prirodne prostriedky - zazvor - mozete robit slabsi cajik, alebo nastruhat cerstvy koren do jedla, polievky, omacky atd, kolostrum, hliva ustricova alebo jej extrakt, rakytnik, echinacea + vela sezonneho ovocia, zeleniky + otuzovanie.
@monika8971
urcite mu davaj probiotika- ja odporucam pri ATB probiotika Probacine, je tam 10flasticiek, super chutia a vazne posiluju imunitu a potom ked doberiete ATB, tak este aspon 2-4tyzdne podavat probiotika, pripadne davat vitamin C, ak uz mal maly 3 roky, tak v DM-ke kupis 100% vit C za 2,99 v prasku a daj mu polovicne davkovanie,. neublizis tym,. ak je mensi, tak v lekarni kupis. rychle vyzdravenie...