Čo je dobré na angínu okrem antibiotík?

monika8971
9. júl 2014

dobri den chcela bi som radu od vas mile mamicky moj mali prekonal zo soboti na nedelu visoke horucky bola som snim v pondelok u doktorky a ta nam povedala ze ma anginu chcela bi som radu co je lepsie este popri antibiotiuk co mu predpisala doktorka

gromkaver
9. júl 2014

urcite mu davaj probiotika- ja odporucam pri ATB probiotika Probacine, je tam 10flasticiek, super chutia a vazne posiluju imunitu a potom ked doberiete ATB, tak este aspon 2-4tyzdne podavat probiotika, pripadne davat vitamin C, ak uz mal maly 3 roky, tak v DM-ke kupis 100% vit C za 2,99 v prasku a daj mu polovicne davkovanie,. neublizis tym,. ak je mensi, tak v lekarni kupis. rychle vyzdravenie...

mamazem
15. aug 2014

Do hrdla Grepofit sprej, na podporu imunity Vironal a určite probiotiká.

milkav03
28. aug 2014

urcite sprej do hrdla.. alebo nejake pastilky...a probiotika.. my doma ficime na Actibax.. nasadili nam ich po ATB.. a sme na nich cela rodina do dnes 🙂

maca283
3. sep 2014

Ja pouzivam male timianovy krem a sprej eukasol Pred dvoma tyzdnami sme mali zapalene hrdlo a pomohlo Je to od firmy just pozri si ich stranku

nutrimas
4. sep 2014

Na hrdielko, ak zvladne kloktanie, je vyborna salvia, teda odvar z nej. Na podporu imunuty celkovo velmi ucinne prirodne prostriedky - zazvor - mozete robit slabsi cajik, alebo nastruhat cerstvy koren do jedla, polievky, omacky atd, kolostrum, hliva ustricova alebo jej extrakt, rakytnik, echinacea + vela sezonneho ovocia, zeleniky + otuzovanie.
@monika8971