Prosím ak viete nejaké babské recepty, kym sa dostaneme ku ATB, ako môžem pomôcť ročnej dcérke zatiaľ doma? Dávam na teplotu nurofen sirup, céčko vitamín, co ešte by som mohla?
@andreagajewska doktorka nás vrámci objednávania zoberie najskôr v piatok ráno, co mi príde strašne pl pozde a už mohla byť na liekoch.. Nedá sa skôr ku nej ísť, alebo rovno pohotovosť?
Pozri, zváž si sama, ako sa Ti dari zvládať teplotu, ako sa dcerka správa. Pokial situácia dovolí, je lepšie aby ju vyšetrila vaša doktorka ktorá ju pozná a vie čo a ako. Pretože na pohotovosti môžte chytiť ešte nejaký nechcený bonus, s tým žiaľ treba rátať. Skús si zvážiť naozaj podľa stavu, ak je zle tak sa lzrejme choď ale ísť tam “pre istotu” zrejme nie je dobrý nápad.
nurofen tlmi aj bolest hrdla, hlavy a podobne, ak to nie je s nou extra vazne, tak by som na pohotovost nesla a zatial to nejak takto vykryla, ked teploty ustupia, mozes davkovat sirup trikrat denne, ako je uvedene na krabicke dole pri takychto stavoch
@veronika_sk000 ďakujem, a nurofen je podľa teba viac lepší ako panadol? Citala som krabice, panadol je hlavne od horúčky ale vraj aj od bolesti, kdezto nurofen ma len ibuprofen. Davam jej panadol sirup zatiaľ, môžem skúsiť nurofen? Lebo ona ma podla všetkého bolestivé hrdlo, a ma aj zvýšenú teplotu..
Výhodou nurofenu je ze je aj protizápalový co panadol nieje. Ja som ale vždy preferovala paralen/panadol kvôli NU. Ešte co by mohlo troska pomôcť tak je kalciovy sirup. Neoangin sirup je tiež od 1 roka. Len pozor na to aby si ju nepresirupovala lebo ti môže začať vracať. Tiež zabal z jazvecej alebo inej masti na krk. Hlavne nie horuce/teplé nápoje. A určite smer lekar lebo ak dostala nie vírusový ale bakterialny zapal bude sa to zhoršovať.
ja som v najhorsom stave striedala nurofen sirup s panadolovymi cipkami, moj nurofen ani nechcel najprv pit, lebo ho to drazdilo na hrdle a odmietal cokolvek prehltnut a tie cipky mu pomohli tiez od bolesti.. ak ju to hrdlo boli, kalciovy sirup ju asi zastipe tiez
@lb1984 ďakujem ❤️
@veronika_sk000 ďakujem ❤️
@veronika_sk000 kalciovy sirup som jej dala teraz pred mliekom, bolo jej to nechutne ale prehltla a nevyplula, tak jej ho dám aj zajtra
ten by mal tiez pomoct, drzim palce, nech je cim skor zdrava 🙂
Juj tu len ATB…keby bola väčšia tak sa dá spraviť vyluh cesnak-med-citrón ale na to je malinká. Vydržte do rana a zajtra smer lekarka. Drzte sa