Ahojte baby, budúci týždeň nastupujem aj s malým /4 roky/ do nemocnice na ORL, výber mandlí...no chcela som sa opýtať čo nám všetk treba do nemocnice???ešte sme neboli a nemám akosi prehľad,potrebovala by som radu 😉
Ahoj ja som bola v nemocnici s malym 3mesacnym synom mal zapal mocoveho mechura boli sme tam 8 dni. Ja som brala pre maleho mlieko,veci na prezlecenie,pre seba pyzamo,nieco na prezlecenie,citanie, malemu nejaku hracku co ma najradsej,nieco na pitie pre seba malemu zrejme daju zmrzlinu pokial ide o krcne mandle,urcite doklady,nejake peniaze ak by si chela ist do bufetu a ked tak si vezmi nejaku stravu pre maleho pokial pojde o nosne mandle. Inac ma uz nic nenapada,neviem kolko tam budete a nejaky uterak,hygienicke potreby.
...to je jasné, že zhruba viem, čo so sebou, ale napr. také ako pre seba na oblečenie, to môžem mať na sebe také civilné v čom prídem, či sa tam musím prezliekať do niečoho ako sú tepláky alebo také niečo???a malý asi nemusí byť v pyžame celý deň, či???tiež mu zoberiem nejaké tepláky a tričko???
@jarabicka prezliekat sa nemusis ale ak tam budes dlhsie asi budu pohodlnejsie teplaky...ja som s malou lezala na detsko a prezliekala som sa do teplakov na noc som si davala pyzamo a malemu pyzamko meviem ci moze byt v teplakoch...ale zober mu aj teplaciky a uvidite...cez den trplaky a v noci pyzamo
@jarabicka zavolaj kam nastupujete, oni ti povedia presne