Ahojte,
prosím Vás, čo dávate svojim deťom na posilnenie imunity?
Níč, len som od narodenia otužovala, primerane obliekala - radšej menej ako viac, neskôr pestrá strava - ovocie, zelenina, veľa pohybu vonku takmer v každom počasí, dostatok spánku a nevytvárala som okolo dieťaťa sterilné prostredie
@patka06 ostatné si napísala za mňa aj my tam fungujeme
Nič akurát v zime vit d, ovocie, zelenina, Co najmenej spracovaných potravín a pohyb vonku za každého počasia, výnimka víchrica alebo krupobitie... A neprehhrievat oblečením.
Nic, "len" zdrava strava a pobyt na cerstvom vzduchu. Umeliny nie su potrebne, ak sa tento zaklad dodrzuje a ak sa nedodrzuje, tak umeliny aj tak nepomozu.
Ja som davala kozie kolostrum a cecko. Ale najlepsie je otuzovat, neprekurovat doma, chodit vela von, plavanie a sauna su tiez super na vytvorenie dobrej imunity. Zalezi ake stare dieta mas.
Kolostrum delta pre deti, kaloba, vit c, d, dracia krv, rybi olej ak zje
Nic namiesto umelin ktore su i tak na nic radsej zaplatim vstupne na kupko 🤣🤣🤣 a ako je vsebecne zname, neobliekat moc , neprekurovat , von byt vela a za naozaj kazdeho pocasia. Kvalitny spanok
A vela byt aj medzi ludmi
Občas nasadim Narosan od Justu. Pred začiatkom školy povedzme. Sporadicky C-čko
Asi závisí aj od veku…naša má 2r3m a na pokyn pediatričky vitamíny C a D a Imunoglukan (ten sme dávali v zime a začali sme zasa pred pár týždňami ako prípravu pred nástupom do škôlky).
A samozrejme ovocie, zelenina, neprekurovať a plus detská sauna po baby plávaní.
Nič, ovocie, zeleninu ľúbia zatiaľ to stačí