Čo dávate dvojmesačným bábätkám, keď sa nemôžu vykakať?

ivusinecka026
4. apr 2022

Dobrý večer
Mamičky prosím Vás čo dávate babetkam keď sa nemôžu vykakat.A ešte sa chcem opýtať tak koľko umelého mlieka alebo odstiekaneho Vám vypijú 2mesacne babetka naša vypije niekedy 200ml je hladná a niekedy 80ml a je najedena a keď jej nedáme tak reve ako keby sme ju dreli z koze.Ďakujem za skóre odpovede

pininka1
5. apr 2022

@ivusinecka026 rektalnu rurku a casto davat na brusko a masirovat ho. Odporucam aj castejsie kvapky sab simplex, resp espumisan aby nebolo nafuknute.

janinah
5. apr 2022

Rektalna rurka a detský čaj z lekárne

joesvk
5. apr 2022

Niekedy pomôže zmeniť mlieko.

sandyan
5. apr 2022

Moj maly mal zapchu jeden krat,ale uz nikdy v zivote to nechcem zazit, pomohla mi jedine rektalna rurka plus harmancekovy caj.

svetlana16
5. apr 2022

@ivusinecka026 mne pri UM jednoznacne pomohlo zmenit mlieko... Nutrilon bola katastrafova, beba tiež... Z DM bio mlieko co maju katastrofa dalsia.... Zapchy sme sa zbavili mliekom, ktoré mi poradila cudzia pediatrička... Bio mlieko Topfer Biolactana (maju kravské aj kozie... Za mna je to uzasne mlieko.. Maju aj pre alergikov mlieko.... Vyskusala som si aj co sa s mliekom stane vo flasi po par hodinach a toto jedine mlieko sa spravalo ako mlieko-skyslo, zvysne mlieka z nich bola nejaka hmota, ktora strasne smrdela)

ivangeline
5. apr 2022

Rektalnu rurku. xD

evabb35
5. apr 2022

@ivusinecka026 materské mlieko sa delí na predné /sfarbené do modra/ a zadné /sfarbené do žlta/. Predné mlieko tečie ako prvé a menej zasýti ako zadné mlieko. Takže tam záleží pocit sýtosti aj od toho, akého mlieka koľko dvojmesačné bábätko vypije. Preto je dobré pred dojčením si odstriekať predné mlieko, aby vypilo viac toho zadného, ktoré lepšie zasýti, aj keď ho vypije menej. Dvojmesačné bábätko na materskom mlieku nemá stolicu každý deň. To je úplne normálne.

ivusinecka026
autor
5. apr 2022

Dobrý deň mi už aj prikrmujeme umelým mliekom ja mám menej mlieka tak a ale mlieko Vám sadlo mi skúšame mali sme nutrilon potom sme prešli na sunar ale so sunaru grckala tak sme kúpili nutrilon HA a s neho sa nemôže vykakat tak sme kúpili hipp bio combiotik. Ďakujeme Vám za všetky rady ktoré ste nám odporučili snáď nám nejaké mlieko bude pasovať.
Prajem Vám pekný deň