Baby nam doma inhalator, kupovali sme v taliansku len tam nam dal davkovanie a napln doktor...
Mala ma kasel aj plny nos tak by som chcela vediet co do toho davate vy, napr. aj prirodne a pomaha to. Dost sa toho bojim aby som skor neublizila, mala ma 2 roky.
Dakujem
@sendricka okrem prírodnej Vincentky sa dava ventolin alebo ambrobene podľa typov kaslov. A inhalator jednoznačne pomáha, keď vidíte že začína sa choroba tak treba skôr začať inhalovat, aby to nešlo do horšieho stavu ako zápaly. A keď ma plný nos tak preplachujte konvickou skôr pre väčšie dieta, ktorú kúpite v lekárni ale keďže je malé dieťatko tak to si nebude vedieť preplachovat skúste potom oddávať odsávačkou alebo z fľašky napr. Tento používame, lebo mám 2,7rocneho syna.
https://www.cistynos.sk/produkty/sinus-rinse-or...
@sendricka davam vincentku + yabro ak kasle a ked ma sople tak vincentku + 1-2 kvapky teatree oleja...mam 20 mesacneho
@sendricka vincentku alebo ambrobene. Ale ambrobene treba riedit vodou. ( nam kazsla lekarka kupit roztok v lekarni a do toho nakvapkat ambrobene). Treba pozriet navod aby dieta nezacalo privelmi a naraz vykasliavat. V ziadnom pripade nedavat ventolin. Je na predpis a uz vobec nie malemu dietatu.
Ahoj ja dávam vincentku.