Čo dávate 1,5-ročným deťom pri bolesti, krčoch v brušku a nadmernej plynatosti?

7. dec 2023

Ide o 1.5r dieta. Dala som sab simplex, probiotika. Co davate vy? Za kazdu radu budem vdacna.🙏🙏

barbora0308
7. dec 2023

A z coho ma taku nadmernu plynatost, ak sa mozem spytat? ☹️ Inac odporucam masaz bruska, nam aj v babatkovskom obdobi pomohlo uplne najviac na vyprdkanie sa.

luckajozko21
7. dec 2023

espumisan kvapky by nepomohli? Ked sa teda jedna o beznu plynatost, ze dietko jedlo nieco z coho ho nafukuje....

aliaray1
7. dec 2023

Espumisan comfort 9 kvapiek a alebo Baby calm

vakatko
7. dec 2023

Do varenia pridávaj bylinky rascu, tymián, fenikel, oregano, bazalku, zázvor a hlavne
Kurkumu je protizápalová a posilňuje Imunitu.
Ovocie jablká, hrušky banány ... posyp troškou škorice, fruktoza nafukuje a škorica vyrovnáva cukor v krvi.
Každý deň mu dávaj biely jogurt s ovocím, alebo Probiotiká.

anavixy
7. dec 2023

Espumisan a sab simplex je to iste, ta ista ucinna latka. Osobne som tiez pouzivala sab simplex viac ako espumisan. Pokial to ma dieta len z toho ze zjedlo nieco co nafukuje, tak sab simplex postaci. Pokial je to pravidelny alebo casty problem, tak treba riesit preco je tomu tak, vylucit intolerancie a alergie.

snehulak77
7. dec 2023

Nám ešte pomohlo teplé na bruško, keď sme mu dali. Kúpila som v dmke taký vankúšik s hroznovymi semienkami, len sa to supne do mikrovlnky, je to teplé a uvoľnilo mu to bruško. A môžem to aj ja používať, keď mám svoje dni 🙂

autor
7. dec 2023

@barbora0308
@luckajozko21
@aliaray1
@vakatko
@anavixy
@snehulak77 dakujem vsetkym za rady. Doma mame sab simplex, ten trochu pomohol. Dala som aj probiotika - probiofix imun baby. Biely jogurt nemoze, na ABKM, soju, vajcia, takze nepapa nic,co toto obsahuje. Nemate skusenost s tasectanom pre deti pri ABKM? Obsahuje to mliecne bielkoviny, tak mam obavy to dat ( zacala mat hnacku) asi ju nafukuje z crevnej virozy,lebi oxaj nic nepapala,co by jej malo robit take problemy...

autor
7. dec 2023

Ma alergiu.

anavixy
7. dec 2023

Tasectan neobsahuje bielkovinu kravskeho mlieka, mozes ho kludne davat. 🍀
https://tasectan.cz/vice.php otazka c 11

autor
8. dec 2023

@anavixy jeeej skvele😍parada