Čo dávať trojročnému dieťaťu na imunitu?

zdenika21
1. sep 2013

ahojte baby,zacina sa skolka a ja neviem co by som mala davat mojmu malemu na imunitu,ma 3roky.Minuly rok bral Imunoglukan,lenze kazdy mesiac bol chory.dakujem

katussamus
1. sep 2013

my sme brali imunoglukán a nám teda nepomáhal, minulý rok sme prešli na kolostrum od Barnysu a to nám pomáha aj keď už náhodou nejaké soplíky sú tak rýchlo prejdu 🙂

zuzin78
1. sep 2013

Ahoj mam nepomohlo nic, skoncili sme s mladsou tri krat v nemocnici a to len koli skolke a tym virusom co su tam . Starsia nam to nosila zo skolky a stale sme boli chore, jedine nam pomohlo vylucit ju z kolektivu a akonahle tam vstupila za necely den bla chora a potom aj mladsia . Imunitu maju obe v poriadku .
Jedine by pomohlo , kebyze do skolky nedavaju chore deti .☹
Pevne nervy ti zelam nas to caka od zajtra. starsia nastupuje znovu do skolky a uvidim ci vydrzi do stredy nebyt chora a aj mladsia nakolko u nas v skolke stale niektore deti kaslu a aj kychaju a maju nadchu.

miska030
1. sep 2013

My sme mali kolostrum sirup z LRka,nam pomohol,teraz kupim v lekarni,maju kolostrum s probiotikami,takze urcite znova kolostrum 🙂 🙂 🙂

minnie55
1. sep 2013

Podľa mňa jediné, čo pomôže, je trpezlivosť. Môj syn bol odmalička v jednom kuse chorý, bolo to strašné, jeden deň v jasliach - tri týždne doma a takto to išlo, až sme skončili so zápalom pľúc na pneumológii. Skúšali sme Imunoglukán, Colostrum, vitamín C, multivitamíny,..........absolútne nič nezaberalo. Prešli 2 roky a ešte stále to nie je bez chorôb, ale je oveľa menej chorý ako predtým. Ja osobne budem od nástupu do škôlky dávať vitamín C a Imunoglukán, ale asi len pre svoj dobrý pocit 😎

kokorunecka
1. sep 2013

Ja dávam MultiImun sirup.

lubina
1. sep 2013

aj my sme brali Imunoglukan, ale 4 dni v skolke a dva tyzdne doma...........zial v juni nam vyberali nosne mandle ktore sa dosledkom chorob zvacsili.........som zvedava, ako bude teraz v skolke. Ale malej som zacala davat probiotika, kedze imunita ide najma zo zazivacie traktu, odporucila mi to Dr.

sharlotta
1. sep 2013

Caj z echinacei, lipy a sipok. Pit preventivne cely cas a probiotika.

hameeda
1. sep 2013

ja nedávam nič, no papame veľa ovocia, zeleniny, cesnak, cibuľa, baklažán, biele jogurty s cesnakom, nenaobliekávam deti, sprchujeme v letnej vode,.....deti nie sú choré, neviem či je to stravou, alebo čím, ale deti sú choré tak raz za rok a to len na začiatku keď príde zima, a to len trošku také soplíky čo rýchlo prejdu

inffinity
1. sep 2013

já dávám colostrum a zvýšené dávky vitaminu C 🙂 uvidíme co bude tedka ve školce 🙂

sorciera24
1. sep 2013

kozie mlieko...jedine, co zabralo na imunitu na tutovo...

sante81
1. sep 2013

nam na imunitu nezabralo vôbec nič, martankovia ani imunoglukan, prvy rok v skôlke za nami a kazdy mesiac doma minim 10 dni. zajtra nastupujeme opat a dávam mu maxim 2-3 tyždne. ale tento rok to urobím ináč, ak budem vidiet v satni nejaké choré deti, ktoré patria domov do postele, tak si hubu otvorím, lebo u nas bola príčina chorob taká, ze mamičky nosili pravidelne deti so zápalom priedusiek do skôlky, lebo deti nemali kde nechat.

silviasaaa
1. sep 2013

Moja mala ide tiež od zajtra do školky a dr. nam dal kvapky kaloba. Maju byt na posilnenie imunity tak uvidime

mirka099
2. sep 2013

Nam pomohol aloe gel (ale pozor nie je gel ako gel) chory sme boli tak raz do mesiaca, sople, kasel, horucky.. vyradilo nas to vzdy na jeden dva tyzdne. Od juna beru deti ten gel + multivitiaminy v chelatovej vazbe. Ked aj vidim, ze nieco chytili zas, za jeden, dva dni su v poriadku. Priebeh ochorenia sa vobec neda porovnat, niekedy len vidim, ze maju sopliky, ze nieco prekonavaju... lebo v kolektive su stale, a niektore maminy ozaj nesu do skolky chore deti! vyslovene chore! ale nastastie nam to uz neprechadza do kaslu a teplot.

kulumulu123
24. okt 2018

Oscillococcinum jedna tuba 1x za tyzden mozu aj najmensie deti rozpustit vo vode pozor iba na plastovej lyzicke.... Inak tu tubu podla navodu pod jazyk vycmulat 15min po jedle alebo hodinu pred jedlom. Tiez davame od asi 1r nakvapkanu citronovu stavu z bio citrona kazdy den na lyzicke.... Mala ma 4.5r a chora zatial nebola ani zo skolky nic nedoniesla