Čo dať namiesto cebionu multi a C?

kacenakacena
16. jan 2018

Ahojte,
Máme doma 13m chlapca, ktorý posledné 2 týžne horúčkuje, nevieme sa z toho dostať. Ležali sme aj v nemocke, tam mu našli nejaké baktérie v nošteku, tak mu šupli antibiotiká a doktor nám nakázal brať aj 3x4 kvpaky cebionu multi, doktorka zas kázala dávať cebion c ešte k tomu. Mne sa ale tieto cebiony moc nepáčia, nemáte prosím skúsenosť s nejakou prírodnejšou náhradou za ne pre takého drobca? Stačí, že dostáva tie atb, ostatné "liečivá" by som rada nahradila niečim prirodzenejším.
Ďakujem vopred za rady 🙂

stanislavicenka
16. jan 2018

Vyskusat rakytnik.

ducina
16. jan 2018

@kacenakacena ahoj ja by som dala sirup cucoriedkovy narosan z nahrinu. Objednáva sa to cez poradcov. Je to šťava, v ktorej sú všetky vitamíny a je tam len 1 konzervant, aby sa to nepokazilo... preto sa to po otvorení musí držať v chladničke...

evitka83
16. jan 2018

@kacenakacena draci sirup pre deti 😉 a veela probiotik

prevenar
17. jan 2018

askorban sodny

nuska
31. jan 2018

Colostrum tekute je super. Hlavne aj pri takychto stavoch. Vzdy zvysujem davku potom. Je to prirodzene len tiez treba pozerat na kvalitu lebo ak kravy krmia antibiotikami tak aj colistrum je take takze to mas potom jedno. Ja ma od LR. Je sice drahsie ale ma certifikaty ze je naozaj kvalitne. Ak by si chcela viem ti poslat. Vzdy mam doma pre pripad, ale aj preventivne zvykneme brat.