Dobrý večer, poraďte co dat 6 ročnej dcere na kašeľ.. stále kašle. Doktorka jej dala len solmucol. Chcela by som aby sa vyspala v noci
@dzulli1980 ďakujem pekne áno budú to hlieny zatekajuce, len nemám ani jedno z toho doma. Mam fenistil ten jej nemôžem dať?
Solmucol je na lahsie vykasliavanie hlienu, nedavat na noc..na noc sa davaju lieky na tlmenie kasla, antitusika...ak nemas nic take doma, tak zajtra kupit, lekarnicka poradi
Moze sa aj fenistil na noc dat, davka podla pribal. letaka
Daj fenistil ... je to antihistaminikum, zníži tvorbu hlienov, bude sa jej lepšie spať ... ja v podstate pri takomto kašli vždy začínam Zodacom - to je tiež antihistaminikum, až keď nezaberie (čakám cca 40 minút), dávam Paxeladine.
Ano, fenistil moze, to radi ak nasa dr.na noc pri kasli.
Skus nakrajanu cibulu k posteli. Nezaberie zarucene vzdy, ale parkrat u nas zabrala doslova zo dna na den.
Cibuľu k posteli určite nedávaj, pokiaľ jej zatekajú hlieny ... bude ju dráždiť na kašeľ ešte viac - cibuľa hlieny riedi.
Dithiaden nemate?ja to stale pytam od lekarky ak ma taky záchvat kasloc 2 3 dni na noc davam dithiaden
Pozor sirupy na vykaslavanie davat max do pol4
Jedine studeny vzduch nech dycha
Kúp inhalator .. pre mňa je to vynález najlepší na svete . Treba aj 3 x do dňa inhalovat vincentku . Odkedy to máme úplne nám to skracuje dobu liečenia a nemajú vlhké kašle . Keď tak deň dva . Rýchlo to riedi sopel a ide ľahko von . Je to drahé ale za mňa 1000x lepšie ako samé sirupy a fenistil kupovat
Mame inhalator, ale aj dnes ráno ju stále duši na kašeľ každú chvíľu...
Solmucol by som dávala tak najneskôr do 16:00 a na noc nám celkom pomohol stoptussin keď ju drhlo plus aerius ale ten má.na alergiu predpísaný.... Na spanie vankúš aby ležala vyzsie, mneacera vždy zosuva dole tak ju vykladané nazad keď kašle zo soplov vtedy kašle menej. a inhalator je super aj dcéra máva problémy a furt inhalujeme.... A samozrejme keby sa toho neviete dlhšie zbaviť tak zas k dr
Cibuľový sirup každú hodinu
Ahoj nechceš Eucasol? Kedykoľvek mi napíšte 😊 posielam poštou 🌿
Na vecer stoptusin.
Pokiaľ kašle len v noci a nemá alergiu, budú to zatekajúce hlieny ... za mňa antihistaminiká + sirup na suchý dráždivý kašeľ (u nás kombinácia Zodac + Paxeladine) ... Solmucol riedi hlieny, ten dávať najneskôr o 17-tej.