Dcerku mam často choručku hlavne teda cez jesenne a zimne obdobie a cez skoru jar.. Typicky ma sopličky, trošku kašlik zväčša bez teploty. Zaberaju jej fenistil kvapky. Doktorka nas chce poslať k imunologičke na vyšetrenie. Neviete náhodou čo nás tam čaka? Ďakujem a krasny dník. Nina
u nas pred tym nez nasadila imuno-liecbu sme museli absolvovat krciara (mavali sme caste anginy), robila nam klasicke testy na ruke na alergie, potom nasledoval odber krvi zo zily.
my sme mali stery z nosa y z hrdla od všeobecnej - odtiaľ sme brali výsledky plus odber krvi, bežné kuk do hrdla, stetoskop a rozhovor
No nám tak isto robila aj krvný rozbor aj na alergie. Okrem toho ešte vyšetrenie na ORL - aj to pomohlo, nosnú mandľu má malý už od júna vonku. Nasadila nám hneď imunoliečbu a samozrejme sa zistila alergia na bielkovinu kravského mlieka. A Fenistil nám tiež pomáhal ako vám. A okrem toho môj malý mal tie isté zdravotné príznaky. Želám veľa šťastia a neboj sa toho, nie je to nič hrozné.
len pokec, urobi si kompletnu rodinnu anamnezu a je mozne, ze si vas o daky cas zavola na krvne testy... zatial predpise asi dake lieky na imunitu, pripadne odporuci vitaminy... 😉
Nic take, aj ja som s mladsim tak skoro zacala...dokonca nemal ani rok... len poviete co vsetko ste mali ake choroby, kde zijete, ci mate zvierata, cii zijete s dedkom, babkou....ci ste si dali robit stery u ORL.., ci nahodou niekto nie je nosic bakterie a tak. Ak vam nezobrala vasa Dr. krv tak mozno este to, ale nemusi..
Ona si to zhodnoti a podla toho vam napise asi nejake imunolieky. V podstate len podebatujete...