Čo by mohlo byť toto?

mary39
11. júl 2017

Dobry den,prosim Vas neviete mi poradit,co by mohlo byt toto?

lianka123
11. júl 2017

Ekzem

bona69
11. júl 2017

@mary39 nebudú to potnicky? Nebola bambula spotená,v tých horúčavách ani niet divu. Ak sú to potničky tak to nič není,zmizne to samo🙂

mary39
autor
11. júl 2017

@bona69 praveze tiez som myslela,ze to ma potnicky. Ma to uz ale par dni a dnes mu to vystupilo este viac. Tak teraz neviem co si mam mysliet,ked sa to zhorsuje

bona69
11. júl 2017

@mary39 tak potom asi lepšie zajst ku koznemu keď sa to zhoršuje.mozno alergia na niečo,nemala si nejaký nový prášok alebo aviváž?

mary39
autor
11. júl 2017

@bona69 nie, ale nie je to davno co mal alergicku reakciu na slnko,to mal len pod plieckami.

bona69
11. júl 2017

@mary39 to tak môže byť aj to,skús ak sa dá ku koznej,budeš mať istotu.tak skoré uzdravenie drobcovi😘

aliii3
12. júl 2017

No ak sa to zhorsuje tak potnicky to nebudu, ja by som to tiez tipovala na nejaky ekzem. Ale ani to slnko by som nevylucovala lebo ak je taky citlivy na taketo veci tak to kludne moze mat z toho, teraz uz je slnko take silne, ze luce prejdu aj cez oblecenie. V kazdom pripade by som zasla k dokorovi nech vas posle na kozne a na alergologiu.

lucuska28
12. júl 2017

mojmu malemu takto zacinal syndrom ruky-nohy-usta ale on mal k tomu aj zvacsene mandle a teplotu..

petra532
16. júl 2017

Dobry večer, rada by som sa Vas opytala uz mesiac beham kožný dr a detska a malickej sa nezlepsil stav, jedna ze z tepla povie nakoniec ze z jedla a mame to po rucickach zatiaľ len vzdy sa jej nova vyhodí. Uz som z toho zúfalá naozaj. Sme na UM beba. Momentálne nam dali bebu pre alergikov a aj tak mame výrazky. Nemate niektorá skúsenosť s takymi vyrazkami...vyzeraju ako od komara. Nic mam nie je v podstate len vyrazky....:(