Ahojte, moj syncek bude mat 6 mesiacov. Co nam bude doktorka pri pol rocnej prehliadke vsetko vysetrovat? Treba priniest aj moc? Vdaka
Viem, co sa bezne robieva v poradni, len som si nebola ista tym mocom, este viem, ze nam bude brat krv, lebo ako 3mesacny mal zle vysledky. Hlavne som mu nechcela lepit ten sacik, chudatko si riadne vytrpel, radsej by som nad nim stala cely den s nadobkou a doslovne chytala, co vycika.
a nepovedala Ti ci mas doniest moc? Nas v siestich caka rotarix vakcina, pneumokoky som odlozila az po 15. mesiaci a hexa vakcinu dostaneme az po siestom mesiaci. Cize nic mimoriadne nas necaka na sieste vymesacie.
Inak k tomu mocu, ja som si v lekarni kvoli tej nasej dilatacii pekne kupila testovacie papieriky, tie drahsie lebo tie testuju viac hodnot a ked sa mi nieco nezdalo tak som si sama testla. A potom nasledne volala lekarke aj mimo poradnu. Jo a nam povedali, ze do tych sacikov to neni dobre, ze to skresluje vysledky kedze tam sa neodchytava stredny, cistejsi priud mocu ale uz aj ten pociatocny co vysiel z predkozky, ktora nemusela byt tipo top cista. Nam takto vysli falosne zle vysledky, potom som odchytavala do skumavky, no fuska ale slo to, netreba vela odchytit a moc bol negativny.
ako mu ten sacok lepis? ved to neboli ani neobmedzuje v pohybe nechapem preco pises ze si riadne vytrpel..do uvahy by som brala keby ze to je dospely chlap co ma chlpov a tym ze mu to das dole mu urobis "depilaciu",,,inak si vysvetlit neviem co ho na tom moze boliet 😅
no sranda, aj ja by som odchytavala. No praveze si nepamatam, ci mi povedala. Ale ved sa nic nestane, ak by som aj dalsi den priniesla. A mi teraz ockovanie nastastie nemame. Zle ich znasal, tak som velmi rada, ze sa tomu teraz vyhneme. Sa inak tesim, ako mi bude hovorit o prikrmoch a ja uz som ho zacala prikrmovat tuhou stravou, pretoze uz velmi plakal, ked nas videl jest a este aj naprazdno zul a preglgal.
tak ked je tam len mini dierka a potom dost velka lepiaca cast, tak mu to zabralo na vajicka a to strhnutie bolo naozaj velmi bolestive. Skoro hodinu mi plakal a on je velmi pokojne dieta, ktore takmer vobec neplace. Toto bola moja skusenost. Bohuzial zla
no tak to si velmi zle nalepila ma sa pindur vopchat do tej dierky cely vajicka nesmu byt zasiahnute jasne ze ho potom boli...uff ja by som vrieskala ako najata.chce to cvik kup si viac sackov a trenuj na manzelovi 😀 ale nie srandujem proste si to prezri poriadne nastokni na prst akoze je to pindur a zalep nikto uceny z neba nespadol 😉
ved sme to aj so svokrou pozerali dost dlho a inak sa to nedalo...ved je to uz za nami a nabuduce budem radsej odchytavat. aspon sa zabavime 🙂
@zahadka uz do pohodky mozes prikrmovat pokial uz nedojcis. Aj ja uz dokrmujem. Zacali sme kasickou na vecer, akurat idem robit, a cez obed mame take hokusy pokusy - par lyziciek varenej mrkvicky, ci tekvice, zemiacik, zatial len par lyziciek, aj tak to maly este neviem prehltnut a vziat si to z tej lyzicky, len sa cuduje. Ale naucit sa to musi. Zatial tieto tri potraviny dobre znasa. Tak skus postupne aj Ty skusat.
@zahadka joj, to si mala pomalicky odliepat pridrzanim vajicok, aby si mu nesposobila bolest. Nam tiez tie lepky vysli aj na vajka, inak sa neda, neviem ako by som mu ich pratala dnu popri tom lepkavom povrchu, takze pipo dnu a okolo vajok lepik. A strhat pomalicky. Maly ani nepipol. A jasne, ze nepritlacat zbytocne na pokozku aby sa to neprilepilo hodne. Staci zlahucka.
My sme boli na pol roka v poradni a mali sme doniest aj moc, pri synovi to bolo velmi jednoduche, lebo sme pouzili sacok o ktorom sa tu uz pisalo, dala som mu ho nad ranom do plienky a pekne sa vycikal do neho a vysledok bol dobry, u malej som musela cakat kym sa vycika do flasticky
ja uz som poskusala rozne zeleniny, uz dlhsie krmime, ale ja stale dojcim, to len raz za den mu dam papat a vecer kasu a este ho nakojim. A potom mi krasne celu noc spinka. Moj syncek nejako zazracne hned vedel prehltat, asi uz bol naozaj pripraveny 🙂
neni za co, ved nemohla si vediet, to sa stava. Manzel zas zacvikol malemu, prvorodenemu pri strihani nechtikov do kozicky. Nie velmi ale cvakol a maly plackal. No stava sa. 😉
dobru noc, my chodime spat do 8-ej, tak ja mam vecer casuuuu. Ale aj spat treba. Tak teda dobru
zvladli sme to, moc nebolo treba, ale mali pre istotu so sebou, este nam treba ist na krv zajtra. Drobcek ma 65 cm a 7100 g. Neviete ake su priemery na 6 mesacne dieta?
ved tak ako kazdy mesiac. Chodis kazdy mesiac do poradne nie? Akurat nejake ockovania mozno pridu do uvahy, to Ta ale mala informovat, ze budete ockovani a proti comu. Moc netreba, pokial babatko nema problem s ladvinkami. Ak nema teplotku tak moc nosit netreba. My mame nosit len v pripade teploty alebo ak s mi nieco ine nebude zdat - mame dilataciu obliciek.