Dobrý deň prajem,chcem sa spýtať,nájde sa tu niekto, kto riešil cmv vírus u dieťatka,ak áno, ako ste sa ho zbavili?Už pol roka ho má môj takmer 1,5 ročný syn a nevieme sa ho zbaviť.Užíva Isoprinosine sirup, no výsledky ma ešte horšie ako na začiatku liečby.Nakoľko plánujeme ďalšie dieťatko je potrebné,aby ho v sebe nemal je vysoko nákazlivý a tak teda potenciálna hrozba pre mňa tehotnú a samozrejme pre plod ešte väčšia. Ďakujem
@ancora dobrý deň, narazila som na tuto diskusiu a chcem sa informovať ako ste na tom teraz s cmv vírusom? Mám s dcérkou podobný problém a momentálne nám hrozí 6 tyzdnova liečba v nemocnici liekom cymevene. Ale zatiaľ mame imunor, tak sa modlim aby pomohol. Môžem sa opýtať ake ste mali hodnoty cmv keď ste museli absolvovať hospitalizáciu? My mame v moci 141.000 kópii a v krvi 960.
@veron_veron Dobrý deň, večer vám napíšem správu.
Ahoj, so synom s tým bojujeme od jeho 4 mesiacov /teraz ma 2.5 roka/ a stale ma este virus v moci. Podstupil aj 6 tyzdnovu liecbu v nemocnici, lebo mal velmi vysoke hodnoty. Ak chces vediet viac, napis IP.