Cmúľali si vaše deti palce tak, až sa im zapálil palček?

marianka0101
18. dec 2012

Stretli ste sa niektorá s tým, že si bábätko tak veľmi cmúľalo palček až sa mu v okolí nechtu zapálil? Dnes sa nám objavilo zapálanie - zahnisanie v okolí palčeka. Vôbec neviem, kde sa to tam vzalo, zrazu to tam bolo, viď foto. Napadlo ma jedine že to má od cmúľania palčeka, no aj to sa mi nejako nezdá, nikdy som si nevšimla, že by to bolo až také, že si tým ublíži. Malinká má 2 mesiace. Myslíte že by to mohlo byť od toho, alebo vás napadá, čo by to mohlo byť? Pozerala som, či jej náhodou nevyliezol už zúbok, že by si tým ublížila, ale nič

something
18. dec 2012

Fuha, tak toto nebude z cmulania. Nas maly ma tiez stale prsty v ustach ale toto urcite nie. Sla by som s tym k lekarovi

drobcek26l
18. dec 2012

Neviem radšej by som s tým išla ku kožnej. Náš drobec bude mať 4 mesiace a palčeky si cmúľa o sto šesť, ale s týmto som sa ešte nestretla.

sampo
18. dec 2012

No to asi nebude z cmulania..teda mozno si vycmulala nejaku ranku a do toho jej vnikla infekcis potom. Moja si, bohuzial, cmula prsty uz vyse 3roky, no taketo nieco sa este nestalo..iba co si vycmulsla parkrat pluzgier a raz mala zapal dasien 😅

andrejka1974
18. dec 2012

to nie je z cumlania, to je nejaky zapal moja , isla by som k lekarke ked tak da nejaku masticku , moja dcerka si cmula palceky od narodenia a nestalo sa nam to

denda83
18. dec 2012

Hmmmm mozno tam mala zader na prsteku a tym ze ho ma stale v puse tak to zahnisalo. Asi by som sla k lekarke, predsa budes kludnejsia a da vam nieco na to🙂

zuzana581
18. dec 2012

Ja si tiež myslím, že toto z cmúlania palčeka nebude.. Moja malá si cmúlala 2 roky a nikdy nič podobné nemala. Išla by som ku kožnej.