Citlivé prsty na nohách 1,5 ročnej dcérky

lara2000
6. máj 2020

Chcem sa spytat, ci je normelne, alebo mam ist lekarovi, ked dcera ma neskutocny problem s cistenim medzi prstikmi na nohach...ci uz so sprchou alebo rucne jej to cistim, strasne hysaky maa...neskutocne place...stlaca ich ako orlik, takze je to potom aj dost tazke vycistit akoze...ani natret nozky si neda potom...nechty strihat na nohach tiez pohroma, ale muz ju zabava tak ako tak sa to da...poradite prosim? diki moc

hrasocek12
6. máj 2020

@lara2000 svagrina tiez ma problem umyt jej medzi prstami a natriet nozky malej. Mala problem aj s prvou a preslo to ked troska podrastla.. Oni su obe velmi steklive na nozkach cize preto mala teraz place krici a nechce ani za svet dat umyt. Vies co zabralo? Ked zaspi jej s vlhcenymi servitkami umyju medzi prstekmi a aj nozky a nakremuju ina sanca neni 😐

hrasocek12
6. máj 2020

@lara2000 aj strihaju jej len ked spi, proste vsetko len ked spi, ja nasej malej 2a pol mesacnej umyjem aj nakremujem vzdy rano a neplace ale ostrihat nechty ked je hore nehrozi.. Pockam kym zaspi a vtedy jej ostriham 😣

hennyinnsbruck
6. máj 2020

A čo s tým spraví lekár?🤨 Pises že keď ju muz zábavi tak sa ako tak dá...... Moja tiež 1.5 ročná, keď začnem strihať nechty na nohách ziape, dam preč nožničky, prestane, zase začnem začne aj ona... Proste sa jej to nepáči 🤷‍♀️ale smola nechty treba ostrihať - vysvetľujem ale zatiaľ nechce chápať 😂😂😂😂

lara2000
autor
10. máj 2020

diki dievcata zatial 🙂 skusim v spanku s tou vlhcenou, len zatial ma uzavrete bodicka s uzavretou nozkou, ked ju bude vyzliekat, zobudi sa ....ale vyskusam 🙂 diki moc