Čistenie uši olivovým olejom

5. sep 2021

Ahojte mate niektora skusenost s cistenim usi pomocou olivoveho oleja?? Mam pocit ze mam asi plne 1 ucho a docitala som sa ze nahriaty olivovy olej, 2-3 kvapky, nechat ucinkovat a malo by to pomoct. Skusenosti??

annnna18
5. sep 2021

My sme davali teply olej aj pri bolesti ucha a pomohlo vzdy 😊 takze ja by som skusila. Ked nie tak da sa aj sprej kupit v lekarni

autor
5. sep 2021

@annnna18 praveze tie usne spreje vraj nie su dobre ze to robi viac skody ako osohu preto sa pytam na ten olej. A ke to tak ako som pisala? Ze nakvapkat nechat posobit?? Ci aku skusenost mate vy?

cacianka
5. sep 2021

Nepomohol. Skúšala som rôzne. Top výplach uší na. orl. 3 minúty a 300%

autor
5. sep 2021

@cacianka a ten vyplach u orl je aky? Ja mam z toho strach preto radsej hladam ine moznosti 😔

77daniela77
5. sep 2021

Naklon hlavu a skus ucho zohrievat fenom....maz by tak mohol vytiest.

luccija
5. sep 2021

Strekne Ti tam pod prúdom vodu aspoň myslím, že to je voda robili mi to ako teenegerke strašný humus ide odtiaľ

deti95060810
5. sep 2021

olej pomohol...

maris5
5. sep 2021

V lekarni kupis olej v spreji do ucha. Vola sa Vaxol. Ma za ulohu ten maz rozpustit. Vecer strieknes, pripadne das este vatu, aby ti to nevytieklo. A rano utries.
Ak uz mas toho vela radsej vyplach a potom pouzivat ten olej ako prevenciu.

kika831
5. sep 2021

V ziadnom pripade! Moja sestra je vdaka takymto skvelym radam na ucho polohlucha! Ak mate problem s uchom- smer Orl. Drzim palce

autor
5. sep 2021

Dievcata tie co ste boli na tom vyplachu u orl ake to je?? Je to neprijemne? Bolestive?? Ja mam z toho strach 😔😔

kitycat
5. sep 2021

Ja som bola velakrat na ORL, mala som vela mazu a raz za pol rika som si to tak fajne vycistila ze som si spravila v uchu zatku a obluchla 🤣

Ten vyplach je uplna pohodicka. Ako keby si si sprchovala ucho. Akurat oni ta posadia do kresla ty sa tym "hluchym uchom" naklonis na tu stranu prilozia ti misku a prijemne teplou vodickou ti spravia vyplach. A zrazu pocujes ako Spiderman. Naozaj sa nie je coho bat.

marticka85po
5. sep 2021

Vyplach je asi naj na upchate usi. A hned budes pocut o 200%lepsie 😀

surama
5. sep 2021

Prides na ORL a tam ti to lekarka urobi za par sekund bezbolestne.

autor
5. sep 2021

Dievcata dakujem a treba k ORL aj vymenny listok??

janinah
5. sep 2021

Treba

ibrunova
5. sep 2021

Výplach nebolí, dcéra mi dokonca potom povedala, že to bolo celkom príjemné, naplnila striekačku teplou vodou a jednoducho strekla dnu, humus sa vyplavil. Nerieš experimenty, možno tam náš nejaký zápal, určite nech to vidí lekár.

cacianka
5. sep 2021

@kitycat presne. Jemné šteklenie a vlhko.
Mne už piskalo, sumelo,hluchá ako Polemic,zalahnute hnusne.
A odrazu som počula. Muža som musela krotiť.velmi som ho počula aj čo som nemala🤭
trápenie bolo 500x horšie ako trochu vlaznej vody.skoro som doktorku a sestričku 👄😘

surama
5. sep 2021

Nemusia ti ani robit vyplach, niekedy len s takym nastrojom zaskrabne v uchu a hned cítiš rozdiel. Ten vyplach sa nerobi vzdy.

autor
6. sep 2021

@surama ak hovorite o tom istom zoskrabavani ako som citala tak to je vraj velmi bolestivy proces a narocny aj pre lekara 😔 takze to ste ma nepotesila

lelicav
6. sep 2021

Mojej dcére ORL lekár odporučil kvapkat olivový olej vždy vecer niekoľko dni pred vyplachom.Mala take suché zátky v uchu. Výplach potom prebehol úplne bez problémov a uško sa úplne vyčistilo.

surama
6. sep 2021

Neviem posudit ci hovorime o tom istom. Ja som tak bola par rokov dozadu, lebo som mala vkuse zalahnute v uchu a lekarka pozrela, zaskrabla a hned akoby som mala reprak na uchu 😃 Trvalo to par sekund a necitila som nic, tak neviem. Pytala som sa jej ci si viem usi cistit nejakym lepsim sposobom ako tycinkami a vravela, ze kludne mozem pouzivat tycinky, ze ked by sa mi to nahodou upchalo, tak pridem zas. A to ja som zavislak na tych tycinkach a iba raz v zivote sa mi stalo, ze sa mi jedno ucho upchalo.

luccija
6. sep 2021

Neboli to ....silným prúdom vody Ti to vystriekaju mňa to steklilo je to pár sekundova zalezitost