Dobry vecer,
prosim, ma niekto skusennost s cistenim ocnych kanalikov v plnej anesteze? Velmi sa bojim o synceka, este je malicky.
Zaroven nas musia hospitalizovat na Kramaroch, prosim, bol niekto takto na ocnom? Myslite, ze je lepsie zaplatit nadstandard?
Uprimne, mam obrovske obavy z toho. Lekarka tvrdi ze je to nevyhnutne. :(
Dakujem za kazdu radu.
Zelam krasny vecer,
Monika
@mon_drink nemusíš sa báť anestézie. Uspať dieťa trvá pár sekúnd cez masku a potom mu napichnú ručičku na kanylu - to už nebude cítiť. Ak bude pri prebúdzaní plakať, tak bude mať stále na ručičke port a je možné mu trošku dopichnúť oblbovák. Maličké detičky sa bežne uspávajú na dlhé a náročné operácie - nič sa im nestalo a nemajú následky. Bude tam s ním hromada lekárov. Určite je anestézia lepšia ako bez. Moje dieťa malo v anestézií robené celý prasknutý zub - ani nevie, že niečo bolo 😎 k zubárovi chodí s úsmevom. Operácia trvala hodinu 😀 Nepamatá si komplene nič
@kittykat22 Ďakujem za odpoveď, trošku ma upokojila. Verím, že to obaja zvládneme. Veľmi by som chcela byť stále s ním, ale zrejme (na 100%) ma pošlú von. Som rada, že si to nebude pamätať. Som z toho v šoku, pretože vôbec nemá hnisavé očká, iba mu občas vytešie slzička. Úprimne, nečakala som, že pôjdeme na sondáž.
@mon_drink určite zvládnete. Mňa tiež poslali von, a ako som nechcela, tak som bola nakoniec rada. Ja by som bola neštastná keby som videla ako tam odvrtávajú zub, a nastavujú nový, a neviem čo všetko tam ešte robili. Syn spal, o ničom nevedel a ja by som sa tam rúcala. Zbytočne. Čo by som ti poradila, nebuď sama počas operácie. Dobré by bolo keby si tam niekoho mala a prišla na iné myšlienky - rozptýlenie-odľahčenie 😎 Kedy to máte?
@mon_drink ahoj, my sme boli s malou v banskej Bystrici keď mala 9 mesiacov. Bola som pri nej kým nezaspala, zákrok trval asi 10 minút a bola som s ňou aj keď sa prebrala. Zvládla to úplne super, bez problémov. My sme tam boli asi ešte asi 3 hodiny a šli sme domov, tam to robia ambulatne. Držím silno palce, aby ste to zvládli 😉
@mon_drink ahoj, prečo v plnej anestéze? Dcérke to robili, keď mala cca 5 mesiacov a len jej to lokálne znecitliveli kvapkami. Zákrok síce preplakala, ale len preto, že bola bábätko. Bolieť ju to nemohlo. Hneď ako som si ju zobrala, prestala plakať. Zákrok trval chvíľočku a konečne jej prestali hnisať očká. 🙂