Ahojte maminky poprosila by som o radu a vase nazory. Malej sa zacala zrastavat cikulka. Este to nemala zle ale zbehli sme s tym na gyndu a tam jej to doktor oddelil. Problem ale je ze vsade som si citala a aj kamaratky maju s dievcatkami taku skusenost ze sa to oddeluje takou specialnou tycinkou a tento doktor jej to vyslovene rucne odtrhol. Mala ricala ako o zivot a aj jej to trosku zakrvacalo a do tej ubolenej cikulky jej strcil taky velky cipok. Mala sa rozplakala este viac a ja som bola v takom strese ze som ju len rychlo poobliekala a snazila sa ist s nou prec. Mame vraj cely tyzden chodit na tieto cipky. Uz teraz mam z toho strach. Nemoze nahodou takyto cipok malej nejako poskodit? Napr. potrhat pannensku blanku. Snad nie, ale aj tak mi je to divne lebo mam kamaratky ktore boli s dcerkami tiez na takomto zakroku a mali im len robit hypermanganovy kupel a mastit framikoinom, a to mali teda podstatne horsie ako moja mala. Ako by ste sa zachovali vy?
ahoj to ti verim ja mam sice chlapca ale to ze jej to odtrhol je brutalne a ten cipok ja neviem som citala ze sa davaju masticky a tamponikmi to maminy oddeluju toto je hnusne modli sa aby sa jej to nezapalilo dufam ze sa pisulka rychlo zahojka
@hameeda od zadocku sa jej vnutorne pysky prilepili k sebe, medzi nimi sa vytvorila taka tenucka blanka. Takto to mala moja mala. Kamaratkine dcerky uz mali cele vnutorne pysky uzavrete a vchod do posvy sa nedal otvorit. Treba kontrolovat teraz je to u dievcatiek velmi rozsirene. Citala som si ze je to nedostatkom hormonu estrogenu. Pocas toho co som dnes bola s malou na gynde ja, tam bolo dalsich asi 5 mamiciek s rovnakym problemom. Vsetko deticky okolo 2-3 rokov. Tiez som si citala ze sa to moze opakovat a vymizne to az po prvej menstruacii.
@mimake : aha, dík za odpoveď, fakt som o tom nepočula, no moja staršia má už 11 rokov, mladšia rok, tak dáme pozor, ja na tvojom mieste by som k tomu lekárovi určite nešla, alebo by som si s ním pohovorila či môže byť citlivejší, veď je to malé dieťa, ešte bude mať niejakú travmu z toho
@mimake ja by som tam isla este raz a ked si tam bola co si sa nepytala doktora co sa jej moze stat ci jej nemoze nieco spravit a tak ked budes nespokojna odides inemu predsa ty chces len to naj moj maly mal raz na pipiku take biele tiez sme isli urologovi tak mu to vyskrabol tiez som bola hotova ked o pol hodinku cikal tak ten plac uz nechcem viac zazit stale sedel v repiku a o dva di bolo fajn len keby si videla aky mal pipik napuchnuty hrozne mi bolo vtedy som rada ze to mam za sebou
A este aby som nezabudla a posudzovala to objektivne, tak na toho doktora su velmi dobre referencie. Vravim si ze on snad vie co robi ale aj tak mam zaludok az v krku