Mozete mi poradit baby, moja maly ma strasne suche pery v kuse praskaju, co by som mohla na to dat????
Ma 14 mesiacov, mozem mu dat nejake to lip balzamy???
Dakujem Moc
ja som dala lanolin z lekarne (alebo je taktiez obsiahnuty v kreme na bradavky)
@monika15 ahoj, jasné, že môžeš, my sme minulú zimu dávali sebamed balzám, ten je pre deti, alebo aj ten oriflame by si mohla, alebo obyč nechtíkovú masť, neviem, či u vás dostať... 😉
@beruska.zuzanka
Diki moc, u nas urcite nie, ale kamoska prilieta 11 decembra a uz kufor plny pre maleho tak reku rychlo sa vas opytam .... tu mi v lekarni dali niveu.... ze mu mam natriet pod nos aj na pery krem..... ten tmavomodry alebo ze vazelinu..... nic ine.... hmmmm
a pije dostatocne?
@katren
@seminkads hej pije cely den cajik, aj nejaky ten detsky juice a aj vodu....
ale v noci mame sucho :( a ked ideme vonka tak vzdy ma popraskane :((((
hmm tak asi ten med vyskusam aj ja.....
inak nam aj jahodku zakazali .... ze az len ked 2 roky bude mat ale jednu ukradol s misky ked mal 8 mesiacov a sup do pusy kusok len tak p apal....
tak asi kazde dieta je ine.....
@monika15 skus odsledovat kolko pije, na noc daj na radiator alebo okolo postielky mokry uterak(nebudete mat tak sucho) a ked pojdete von tak nejaky mastny krem(nie na baze vody)a kludne mozes nejake obyc balzamy,alebo vazelinu, pripadne tie kremy co su na bradavky(co netreba zmyvat-napr avent.)alebo kalciovu mast,a ak sa to nezlepsi tak bude potrebne patrat po pricine 🙂 drzim palce
@monika15 aj vazelina je dobra , myslim ta divadelna ci ako sa vola , ta je na vsetko , aj ked mas suche lakte a paty , proste vsetko 😉
mi hovor, a to mala Naty len 4000g a 53cm 🙂 co by som vtedy dala za cisarsky
@nativanativa
Dik... =)
@monika15 v lekarni ale DM drogerii maju balzamy pre deticky osobne mi vyhovoval pre maleho seba-med detsky balzamik...
Lanolinu by som sa vyhla, lebo je to alergen, napriklad ja mam na neho hnusnu alergiu, a co sa tyka oriflame a hojiveho zazraku mne vadi ze zakladom je parafin ci nejaka jeho obdoba, je vyrabany z ropy a aj ked sa zda ze premastuje pokozku, vraj ju v konecnom dosledku vysusuje...
A nech vela pije a vonku si neolizuje pusu :D
tiez som za ten hojivy zazrak z oriflame, len je to medove, hadam nebude mat alergiu na to. alebo kalciova mast
hojivy zazrak od oriflamu