Prosím vás s čím ste natierali deťom kiahne?
Tekutým púdrom
Tanno hermal
Nicim.Kúpala som v hupermangane každý večer.A samé sa pekne vysušili.
Keď ho nejaká svrbela tak fenistil gelom
Ničim, najlepšie je len opláchnuť v hypermangáne.
@klarissa25 nám fenistil neodporúčala ale bepanthen mastičkou
@stanula1984 tak sa riad tým co kázala dr. Mne kázala natierať fenistil gelom
@stanula1984 kúpeľ v hypermangáne - pozor na oči a tanno herbal či ako sa to volalo. Tu často spomínajú tantum verde na kiahne že je dobrý
Kúpeľ v hypermangáne ráno a večer a úplne to stačilo
Cicabio alebo Cytellium, nema ani jazvicku
Tea.tree.olej od JUST a kupel v hypermangane.krasne ususilo.aj dcere a za.dva tyzdne po nej aj mne a chrasticky potom len praobycajna kalciova mast..
@stanula1984 ničím.. Len raz denne sme okúpali v hypermangáne.
@martina87 Súhlasím. Mám dve deti - prvé sme natierali tekutým mentolovým púdrom. Síce škrabať prestalo, ale zas moc schladilo - sťažoval sa potom na zimnicu, plus keď to zachlo, tak to šlo veľmi zle dole. A už druhý mesiac po kiahňach je a stále má viditeľné vyrážky. Druhé dieťa sme len kúpali v hyperman. a nenatierali, fľaky zmizli po mesiaci. Ja by som na základe tohto nenatierala ale že absolútne ničím.
Nenatierala som ničím, 2 - 3 x denne nastriekala Tantum Verde sprej
ahojte, prave 3.den ma dcerka kiahne. Chcem sa spytat na ten kupel v hypermangane, ako dlho tam ma lezat? vcera som ju len dala do vane a hypermanaganom som ju pomalicky oblievala po celom tele.
lekarka nam odporucila aj toto - Uriage Bariéderm Drying Repairing Cica-Spray - striekam jej tym tie pupaky. nemate niekto skusenost ci je to dobre alebo nie?
Dakujem pekne za rady
Tantum verde (sprej)