Čím sa dajú rýchlo vyliečiť soplíky a kýchanie?

milka1978
4. feb 2014

Ahojte maminy. V piatok máme v škôlke karneval a dnes keď som prišla pre syna do škôlky tak mi učiteľka zahásila, že malý má celý deň sopeľ a že sem-tam aj kýchne. Drobec sa veľmi teší na karnevala preto potrebujem rady ako sa rýchlo zbaviť sopľov - priesvitných vodnatých ... a rýchlo sa zbaviť aj kýchania. Nasadila som Olynth na nádchu a dala som mu teraz aj Nurofen aby nedostal teplotu a zničilo mu to aj prípadnú infekciu. Ešte som mu dala Stodal aby od sopľov nechytil aj hrdielko. Ako stačí to? Alebo je to príliž? Potrebujem sa ich do piatku zbaviť.

A pre mamičky, ktoré by ma radi kritizovali. Pre syna, ktorý sa už od Vianoc teší na karneval urobím čokoľvek aby tam išiel a bol zdravý, takže prosím o rady a nie o súdy.

Ďakujem

saska.t
4. feb 2014

oscillo 3x denne 2-3 dni + echinaceove kvapky 1-2 dni kazde 2 hodiny az do vymyznutia priznakov, nurofenu sa vyhni,teplotu ak nezrazas,telo sa dostane z virozy omnoho rychlejsie ako pri znizovani-teplota zabija virusy,samozrejme nehovorime o horucke 40 st. a vyssie 😉

sono2
4. feb 2014

Podľa mňa si urobila veľmi dobre. Rovnakú radu by som potrebovala ja. Včera som ochorela a zajtra letíme na dovolenku takžesuper. Leje mi z očí a ráno som sa aj potila. Si to presne urobila ako ja sebe ako prvú pomoc. Ešte ma otec učil celý život aj to vždy praktizujem. Ponoriť nohy do lavóra a prilievať toľko koľko vydrží tepla. To totálne rozprúdi krv po tele. Môže tam dať aj ruky. Opakuj často nie len raz denne. Proti tým kvapkajúcim soplom je to super. Do piatka s týmto mixom bude fit. Ak samozrejme nedostane horúčku. Možno acilpyrin by som dala na večer, to bude asi už moc. No neviem čo je zlé na nurofene. Ja nemusím zase tie homeopatiká . Nikdy som ich nebrala ani ako dieťa. Takže ho pozdrav a povedz, že nech sa zabaviť.

kvietok2835
4. feb 2014

Skus kvapky Kaloba, ja ich malej dam vzdy ked zacne troska soplikovat a kychat ...🙂

brnka
4. feb 2014

podla mna ok. Mozno ak mas doma inhalator, tak by som pridala inhalacie. vecer strekni v izbe nejaky eukalyptovy sprej, aby sa mu dobre dychalo. Drzim paste, aby sa to nezhorsilo. Takyto sopel urcite nie je dovodom vynechat skolku a karneval 😉

anjelik2509
4. feb 2014

my fičíme na Oscilococcinum a na Coryzalii a samozrejme, často vyfukovať, alebo odsávať soplíky.....A večer pred spaním manžel vždy zapáli kahanček v aromalampe s borovicovým vonným olejom, aby sa lepšie dýchalo 🙂

luba28
4. feb 2014

zazvorovy caj+med+ zvysene davky vit.C

lauricka
4. feb 2014

Mno,davat mu Olynth,ked nema upchaty nos, mi pride nezmysel. Lieky proti teplote sa davaju az nad 38,2 cca, dovtedy ma teplota dolezity vyznam, telo bojuje proti chorobe. Nie je preto ziaduce ju znizovat, ked nie je vysoka. Skus si vyhladat Cordyceps.Do nosa skus pozriet Mucoviral, ten by som mu dala hned, maju bezne v lekarni. Nechala by som ho doma v teple odpocivat az do karnevalu. Doma mozes dat do aromalampy par kvapiek eukalyptoveho oleja. Do buducna si mozes pozriet Spiron spray. Na noc pod postel nakrajanu cibulu na tanieriku supnut. Ak znesie, mozes vytriet nos cesnakovou stavou, trochu roztlacis. Vraj je super daka hneda robena voda do nosa z lekarne, ale este som ju neskusala. Vysad mlieko. Niekomu sa osvedcilo to Oscillo, mozes vyskusat aj Coryzaliu. Pekne sa rozpusta vo vode, ale niektore deti ju bez problemov cuckaju. Je to sladke ako vsetky homeopatika a mozes davat kazdu hodinu. Na take samolieciace procesy v tele mozu byt aj cipky Viburcol, to je tiez homeo. Dalej mozes nasadit imunoglukan alebo betaglukan v dvojnasobnej davke pocas choroby. A dlhodobo na imunitu je dobre aj Colostrum (napr. LR tekute). Do buducna si mozes kuknut aj Droserin krem.

kulinan
4. feb 2014

ja som tiež za homeopatika,prípadne teraz som skusila na odporúčanie sirup nasivin a tiež krásne zaberá,je na prírodnej báze. Držím palce aby to vzládol a všetko vyšlo ako plánujete.....

urbanovapatricia
4. feb 2014

Homeopatiká zaberajú veľmi pomaly,ak potrebuješ rýchlu pomoc a soplíky sú vodové,dajú sa zastaviť fenistylovými kvapkami,dávkovanie podľa veku.Naša má 3 roky ,dávam buď na večer 20kv.,alebo 3krát denne 10kv.Zaberú takmer okamžite a choroba ďalej nepostúpi.Ostatné ako sirup od bolesti a pod. netreba,možno tak celaskon 250 obyčajný,denná dávka tak 2krát 1tabl.na podporu imunity.Prajem skoré uzdravenie,a nech si to malý užije.Pá.Jana

majka777
4. feb 2014

nastruhaj troska zazvoru + med+ citron a davaj tak 3x denne po lyzickach

michaela.g
4. feb 2014

@milka1978 sirup nasivin nam krasne zabera, casto odsavat a urcite Oscilococcinum, to davam malej teraz castejsie nakolko mna zdalala taka chripka ze zdochynam... mala sa nastastie drzi 🙂.

Drzim palce

evina313
7. feb 2014

my osillo vsetci 🙂

magdalenatothova33
21. feb 2014

ja davam quixx morsku vodu,nato olynth ked ma upchaty nos aj ked ma nadchu.a na kasel sorbitol+sinupret

achojka
21. feb 2014

Ak mas inhalator, tak dat do neho vincentku a inhalovat 3 x denne po 10 minut. Nam to fantasticky pomaha 🙂

bibi21
21. feb 2014

kvapky sinupret plus vitamín c