Ahojte mamky, neviem, či je to dobre vidieť, opísala by som to ako suché miesto, červene, supinate.
Doktorka nám dala masticku locoid, nesmie sa dlho užívať, na dvakrát nám po tej masticke za pár dni zmizlo, ale po pár dňoch sa znova objavilo. Kožné by som rada obišla, nakoľko je to u nás katastrofa. Má to iba na hrudníku, ako vidieť na fotke.
Mali ste niektorá niečo podobne? Čo Vám pomohlo. Ďakujem za rady
@kukulienka83 to si ma veľmi potešila, dúfam, že to zmizne a je to len zimou.
A locoid si používala len týždeň, vysadila si a opäť to mal? Nepamatas si náhodou?
@mitama áno...natierali sme Adi týždeň, zmizli a o týždeň možno kúsok viac zase a takto dokola, mal dve také ložiská vedľa seba , najskôr sa jedno už neobjavilo a potom aj druhé vymizlo. A to boli pred dvomi rokmi, aj som myslela že cez zimu sa mu to bude robiť, ale klopem, odvtedy nič.
@botka19 tak slintacie by mi nenapadlo. Neviem, prečo mu dala kortikoidy, veľmi som s tým nebola spokojná. Skúsim kalciovku
@kukulienka83
Ďakujem dievcata, som rada, že to nevyzerá na ekzém.
dcére na toto zabrala Weleda krém na pleť pte atopikov. fialová fľaštička 👌👌👌
Uz to má aj na brade a ľavej strane licka :( boli sme dnes u dr, spomenula som jej, dala nám krém lipobase, dermalny. Ale skúsim ten holtov krém, veľa dobrých recenzií som naňho počula
Môj to mal čele keď bol Adi takýto ako tvoj...tiež sme to locoidom upravovali Adi na 3-4x opakovane sa to vrátilo a potom zrazu samé odišlo...myslím že aj koncom zimy a na jar to už zrazu nemal... Premadtovala som to aj modrou indulinou