Čím posilniť imunitu dieťaťa?

sarpej555
20. feb 2023

Pekny vecer viete mi poradit niečo na imunitu pre dieta sme dost casto chory?

s_o_n_i_k_e
20. feb 2023

Ja som bývala stále chorá, mne pomohlo užívať imunoglukan, zinok, selén a od vtedy vôbec nie som chorá a aj herpes bol 4x do mesiaca a teraz pár krát do roka, čiže za mňa úspech aj zápal močových ciest niekedy aj rok bez zápalu 🙂

jasminka22
20. feb 2023

@sarpej555 echinacea kvapky na podporu imunity dychacich ciest

gabika128
20. feb 2023

@sarpej555 kolostrum tekuté

zuzkaa1991
20. feb 2023

@sarpej555 uprimne za 3 roky som vyskúšala všetko možné co mi odporucili (zacala chodiť ked mala 2.5r teraz ma 5r) jedine co vidim ze lepsie je ked som zacala davat reserve od jeunesse vydrzi aspon 5 dni v skolke ale zas nema žiadne tazke priebehy len max prechladnutie aj chripku sme schytali obe ja som prelezala bez teplot 5 dni a ona len teploty 38 len jeden 39 az prvýkrát par dni a nic aj ked mala.38 fungovala.normalne ze som neverila ze ma.teplotu....takze nam zabralo reserve jasne ze aj kombinujem c d plus kids od Forever

danielockazihlavka
22. feb 2023

@sarpej555 nájdite niekoho,kto robí so Zinzino,je to omega 3 olej, ktorého zvýšenie na potrebnú heanicu vyrieši problém s ochoreniami. Tiež betaglukany od nich.

matej1993
22. aug 2023

@sarpej555 môj malý bol tiež často chorý, ale raz som objavil v lekárni jedno Kolostrum a odkedy ho môj syn pravidelne užíva, tak je na tom veľmi dobre a imunita sa mu posilnila. Určite vyskúšajte ja som spokojný. Prikladám aj fotku.

marianini17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tomassur
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianini17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tomassur
Autor odpoveď zmazal
Zobraz