Čím odstránim bradavičky z tváre, keď mastičky nepomáhajú?

katkasofka
18. máj 2014

Bradavice na tvari ☹

kiwi82
19. máj 2014

ahoj, na kožnom a vypaľuje sa to tekutým dusíkom. je to nepríjemné ale je to len chvíľka, potom sa to vysuší a samo odpadne.

iv01
19. máj 2014

Na domace pouzitie je dobry lastovicnik alebo cajovnikovy olej.

mmmj
19. máj 2014

suhlasim, lastovicnikom sa daju odstranit, ale je to pracnejsie ako tym dusikom

mery333
19. máj 2014

Neviem ako na tvári, no pridám svoju skúsenosť s odstraňovaním bradavíc na chodidle. Nám takisto nič nepomáhalo, dusík ani Wortner z lekárne. Narezala som CITRÓNOVÚ KôRU na také trochu väčšie kúsky a dala na cca 2 dni do octu. Potom som ten citrón na celú noc PRIKLADALA na postihnuté miesto. Priložila som citrón, potom kúsok gázičky a celé "obmotala" tým papierovým leukoplastom (Omnipor sa to volá, bežne dostať v lekárni). Cez deň som nemohla, lebo to bolo zo spodku nôh a bolo to dosť nepraktické. Bolo to miesto s viacerými malými bradavičkami. Robila som to POCTIVO CELÝ MESIAC a naozaj pomohlo. Bradavice začali postupne odumierať (vytvorili sa väčšie čierne očká), ktoré sa potom dali jednoducho vylúpnuť, alebo odpadli samé. Neverila som, že to funguje, kým som si to sama nevyskúšala. Ešte taký ZLEPŠOVÁČIK, predtým je dobre nohy si vymočiť v teplej vode s troškou soli, aby koža lepšie povolila a bradavičky sa otvorili. U nás zabralo toto, dúfam, že som aspoň trochu pomohla. 🙂

stanislavao
19. máj 2014

urcite ist na kozne. mate to za par sekund za sebou. kadejake "babske" recepty mozete skusat mesiace a mesiace a vysledok sa mozno nedostavi vobec.

ivka6161
19. máj 2014

nám pomohlo natierať verumalom to predpisuje na kožnom,alebo nápleste na bradavice z lekárne

seahorse27
19. máj 2014

Tiez mi kozna na to dala dusik a predpisala Verrumal (mozno sa to sa kupit aj bez predpisu). Je to na baze nejakej kyseliny (asi salicylovej). Nanasa sa to takym stetcekom ako lak na nechty na bradavicky asi 2x denne. Pred nanesenim dalsej vrstvy sa ta predchadzajuca stiahne a s nou aj cast povrchu bradavice. Takto po par dnoch ich vlastne rozleptas a odstranis. ostanu male chrasticky, ktore tiez po par dnoch odpadnu. Mne to pomohlo. Len treba davat pozor, aby si to aplikovala len na bradavicku, nie na okolitu kozu, lebo ju to hned polepta. Tie bradavicky sa mi potom este sporadicky objavili, ale vzdy som ich zlikvidovala Verrumalom a uz bol pokoj. Tak drzim place 🙂

burina111
19. máj 2014

tak ja mám babský recept. musíš ich niťou na šitie zaviazať v mieste, kde vyrastajú a poriadne priškrtiť. ona stratí prísun živín a do týždňa odpadne. nitku treba poriadne utiahnuť až kým to nebolí, urobiť uzlík. mám to vyskúšané, funguje to na 100%. 😉

slaviq81
19. máj 2014

Moja dcera mala bradavicky na tvari, skusili sme kadejake masticky, vodicky, tekuty dusik ... Ano, pomohli, ale po case sa bradavicky vratili vo vacsom mnozstve. Definitivne sme sa ich zbavili az ked jej ich kozna kazdu jednu prepichla a takym hacikom vybrala ten virus.

janinah
19. máj 2014

treba zistiť,či sú to ozaj bradavice,či nie napr. molusky...na tvári by som neexperimentovala,ak neporadí jeden kožný lekár,tak hľadám druhého....ja som dcére vyliečila,ale na rukách podobne ako píše @merry333 ,ale s cibuľou v octe namočenou,na tvár by som to nedávala

svetlusska
19. máj 2014

na tvari by som urcite neexperimentovala s nicim a vyhladala kozneho lekara.

paradis27
19. máj 2014

kyselinou mravciou....mam odskusane