Dobrý večer prajem Všetkým 🫶🏻 Moja dcérka Má cca Rok a 4mes A dnes sa prebudila celá osipana bola som znovu pri lekarovy má kiahne neviete mi poradit čo by som jej mohla zakupit v lekarny keď že doktor mi nedal nič iné ábo ditiaden 🤷🏻♀️a tekutu masť mentolovu za každú radu ďakujem 👋🏻
@pribinak ďakujem za radu zajtra hnet skúsim
@kimberlykatty U nás boli kiahne sprevádzané aj horúčkou (pred 15 rokmi 😄, dvojčatá, druhý ich dostal až na 14. deň). Pediatrička vravela, že ak dieťa horúčku zvláda, nie je nutné ju hneď znižovať liekmi, lebo po horúčke nastáva výsyp a potom môže klesnúť. U nás to tak bolo, horúčka - výsyp vyrážkami a pokles horúčky. My sme dávali len fenistil kvapky a zabezpečiť, aby sa dieťatko neškriabalo, aby nezostali jazvy. Pozor, aby si ten hypemangan nenamiešala príliš silný, musí mať len ružovučkú farbu. A pozor, lebo tie guličky strašne farbia, aby si si nezničila vaňu, umývadlo...
Nám radili kúpeľ v hypermangane, to naozaj zaberalo, vlásky som oplachpvala aj odvarom z ovsených vločiek. Potierala som tantum verde. On je dezinfekčný, chladivý a tlmí svrbenie. Skoré uzdravenie
@kimberlykatty hypermangan, aby si ju v ružovej vode trošičku okupala a toto je tiež výborne
https://www.benulekaren.sk/tanno-hermal-lotio-1...