Čím liečiť zlatého stafylokoka u 3-ročnej?

veronikas30
26. okt 2022

Ahojte. Prosím o radu. Máme zlatého stafylokoka v nose, aj ja aj moje dievčatá ročná a 3ročná. Máme momentálne antibiotiká, ale pred 2 týždňami tiež brali. Že je dosť rezistentny na antibiotiká. Tak že posilniť imunitu. Čo som čítala na nete, tak odporúčali propolisovu tinktúru. No a teda ešte som uvažovala o kolostre alebo počula som aj o dračej krvi. Tak neviem ktorou cestou sa mám pustiť. Keď som bola školáčka, pomáhal mi echinaceový sirup. Máte nejaké tipy a rady? Ďakujem.

koliesko642
26. okt 2022

@veronikas30 podla toho na co je rezistentny. Urcite lokalne antibiotika-pamycon, popripade uniflox, ked nepomoze tak celkove antibiotika podla antibiotikogramu. Alebo pokial nie su problemy, tak to nechat tak. Ja osobne som tiez nosic St.aureusa.

anavixy
26. okt 2022

Roztok alebo gel DebriEcaSan, vytierat nos 2-3xdenne aspon dva tyzdne. Atb podla citlivosti, to snad Dr nedala z brucha 🙊

larazivago
26. okt 2022

@anavixy DebriEcaSan, alebo Prontoderm do nosa. Lokálne 3x denne, 5 dní.

veronikas30
autor
26. okt 2022

@koliesko642 práveže sa babam pohoršilo, teplotujú, kašeľ aj sopel ...

veronikas30
autor
26. okt 2022

@anavixy o DebriEcaSan som nepočula, ďakujem, skúsim

anavixy
26. okt 2022

@veronikas30 my pouzivame v práci a aj ako personal sme si aplikovali do nosa pri vyskyte mrsy, co je este nadstavba tej pliagy 🙊🙄 snad nieco zaberie 🍀

3nikus30
28. okt 2022

@veronikas30 Ahoj,
Odporúčam pozrieť sa do skupinky na fb:Liečime deti-stravou a bylinkami. Za mňa jačmeň a chlorella,probiotiká do nosa čistý noštek a M33+ z abczdravia.sk, bezalkoholová tinktúra kapucínky 3x5 kvapiek. Propolisova tinktura je tiez fajn,ja mam bezalkoholovu zo stranky apipraktik.sk. Ak by si chcela vediet viac a o zelenych potravinach,mozes mi kludne napisat.