Ahojte. Prosím o radu. Máme zlatého stafylokoka v nose, aj ja aj moje dievčatá ročná a 3ročná. Máme momentálne antibiotiká, ale pred 2 týždňami tiež brali. Že je dosť rezistentny na antibiotiká. Tak že posilniť imunitu. Čo som čítala na nete, tak odporúčali propolisovu tinktúru. No a teda ešte som uvažovala o kolostre alebo počula som aj o dračej krvi. Tak neviem ktorou cestou sa mám pustiť. Keď som bola školáčka, pomáhal mi echinaceový sirup. Máte nejaké tipy a rady? Ďakujem.
Roztok alebo gel DebriEcaSan, vytierat nos 2-3xdenne aspon dva tyzdne. Atb podla citlivosti, to snad Dr nedala z brucha 🙊
@anavixy DebriEcaSan, alebo Prontoderm do nosa. Lokálne 3x denne, 5 dní.
@koliesko642 práveže sa babam pohoršilo, teplotujú, kašeľ aj sopel ...
@anavixy o DebriEcaSan som nepočula, ďakujem, skúsim
@veronikas30 my pouzivame v práci a aj ako personal sme si aplikovali do nosa pri vyskyte mrsy, co je este nadstavba tej pliagy 🙊🙄 snad nieco zaberie 🍀
@veronikas30 Ahoj,
Odporúčam pozrieť sa do skupinky na fb:Liečime deti-stravou a bylinkami. Za mňa jačmeň a chlorella,probiotiká do nosa čistý noštek a M33+ z abczdravia.sk, bezalkoholová tinktúra kapucínky 3x5 kvapiek. Propolisova tinktura je tiez fajn,ja mam bezalkoholovu zo stranky apipraktik.sk. Ak by si chcela vediet viac a o zelenych potravinach,mozes mi kludne napisat.
@veronikas30 podla toho na co je rezistentny. Urcite lokalne antibiotika-pamycon, popripade uniflox, ked nepomoze tak celkove antibiotika podla antibiotikogramu. Alebo pokial nie su problemy, tak to nechat tak. Ja osobne som tiez nosic St.aureusa.