Čím ešte môžem uľaviť od soplíkov počas nádchy?

zzuzanah
17. sep 2018

3.5 rocna dcerka uz treti tyzden soplikuje. Vybrala nasivin aj pamycon, 2x denne preplach nosa kancickou, morska voda quixx tiez aplikovana viac krat denne, spi pri zvlhovaci a difuzeri s aromaolejmi. Smrka stale a vela, bezfarebne vodnate sopliky....co pomoze uz konecne? Dakujem za rady

eeffka
17. sep 2018

@zzuzanah nejak moc to riesite... teda ak ide o ciri hlien. Skocte si na alergologiu je prave sezona.

zuat
17. sep 2018

Ja som naposledy kúpila už koloidné striebro a celkom rýchlo jej to prešlo

katarinamarkova
17. sep 2018

@zzuzanah ak smrka bezfarebné vodnate sopliky možno je to jednoducho tým čo všetko na sliznicu nosteka pouzivate. Co takto všetko proste vysadiť a nechať nostek nech sa zregeneruje? Otázka: Co na to povedala lekarka?

zzuzanah
autor
17. sep 2018

@katarinamarkova lieky brala minuly tyzden, cez vikend pauza ale ziadna zmena. Doki len ze udrzovat nos v cistote uz, aby sa tam neusadil bacil a nebol zapal...cize preplachovat a morska voda. Ak by bola doma tak neriesim ale iba kvoli soplikom si ju na ocr nemozem dovolit nechat...a ucitelka v skolke poznamky stale ze ci uz sme bez soplov konecne....odkazuje po dcerke aby ostala doma...

kika831
17. sep 2018

@zzuzanah Na vasom mieste by som Vsetko vysadila, dajte malej urobit vyter z nosa, pre istotu, a ak sa nic neukaze tak zacnite riesit alergologa. Ja sama som silny alergik a ked si nedam kvapky a lieky tak mam presne ako vy pisete vodnaty sekret z nosa. Drzim palce

asia83
17. sep 2018

@zzuzanah Nám doktorka odporučila Sinupret a Kalobu. Pomáha to.

simsalabim
17. sep 2018

@zzuzanah ucitelka nema co odkazovat, ze dieta s cirymi soplikmi a bez teploty ma ostat doma... kludne to moze byt aj alergia, nebude ani prva ani posledna s alergiou v skolke. Ak to trva uz tak dlho, asi to choroba virusova ci bakterialna nebude....

dudos
17. sep 2018

@zzuzanah používam sinupret kvapky, syn má 3 roky

katarinamarkova
17. sep 2018

@zzuzanah
@zzuzanah vies dieťa nemusí byt ani alargik ale kombinácia toho všetkého co si popisala musí dať nosteku riadne zabrať.....ja by som fakt všetko do jedného vysadila max tak na večer trošku morskej dala šla k dr na výter a pre potvrdenie že dieťa je zdravé.

annamivo
18. sep 2018

@zzuzanah ja dávam malému pár kvapiek fenistilu, uvoľní mu to dýchanie, pomáha pri odpuchu sliznice a zistíš aj či to nie je alergia lebo je aj na to . U nas nádcha Max 3 dní ako mi toto poradili.

katkasav
18. sep 2018

Za mna preplachy nosa ano, ale zrusit to ostatne. Pokial nemate doma enormne suchy vzduch, tak skuste obmedzit zvlhcovac. Je normalne, ze po lete si deti zase "povymienali bacily", rano je uz chladno a vlhko, k tomu tiez dalsia etapa jesennych alergenov vo vzduchu. Skus zvysit prisun vit. C, ovocie, zelenina, obmedzit sladke, vela spanku a bude to OK.

zzuzanah
autor
20. sep 2018

@annamivo fenistil asi zabera, soplov uz je pomenej. Ako dlho to moze brat?

petra199099
20. sep 2018

@zzuzanah preplach nosa zo slanou vodou

annamivo
20. sep 2018

@zzuzanah super 👍 teším sa že pomohlo. ja som to dávala tak 3 dni, už keď mal soplikov málinko tak som nedávala.