Cievky - žilky na tvári bábätka

zuzkamacken
6. júl 2013

10mesacny syn ma na líčkach drobne cievky či žilky.. aké máte skúsenosti? zmiznú? zostanú? má ich aj na viečkach ale tam mi tak "neprekážajú".. ďakujem za postrehy!

freyjanr
6. júl 2013

@zuzkamacken myslim ze by bolo lepsie sa na to opytat dr...tu ti niekto da neodbornu radu na ktoru das a potom to mozes lutovat...

aristka
6. júl 2013

takto maličkým detičkám sa časom ľúbia skryť,jednoducho ich nie je vidieť ako bude rásť,ale ako píše
@freyjanr ak si si neni istá určite kontaktuj lekára...ten to vidí na vlastné oči a vie posúdiť....

babulina
7. júl 2013

Drobne zilky mali obe moje deticky,mladsiemu este na lickach vidno, casom miznu ale ked su unaveni alebo chdori tak trosku viac ich vidno

kajusiqq_x265
8. júl 2013

Mojej dcére prvá cievka praskla na nošteku ked mala 3 roky chodili sme ku kožnému a rozhodli sme sa že pôjdeme na ten zákrok tou ihlou neviem ako sa to odborne povie... istý čas bolo fajn, ked dovŕšila 8 rokov cievka sa jej objavila znovu (samozrejme na to nás lekár upozornil že sa jej ešte môže objaviť) teraz ma dcéra 18 rokov v 17 bola na tom zákroku znovu nad ústami jej ich prasklo hádam aj 30 a ako aj ona, sklamaná som aj ja, po každom vpichu ako jej tie cievky vyberal jej ostali nepekné jazvy... nechcem vás zbytočne plašiť ja som to riešila odmalička a takýto je výsledok...držím palce (a ešte poznámočka vraj ak sa tie cievky už objavia nemalo by sa jesť horúce jedlo, využívať saunu a vyhýbať sa kúpaniu v moc teplej vode....)