Dcérka sa narodilla a na tvári mala viditeľné cievky, dr.vravela že časom zmiznú. Dcérka má však 2,5r a sú stále viditeľné niekedy viac inokedy menej ale mám pocit akoby ich bolo stále viac. Dr.vravela že to je dedičné, je to možné, ja mám na nohách. Existuje nejaký krém ktorý by jej trochu pomohol? Prípadne vitaminy ? Fakt som takú tvar ešte na malom dieťati nevidela a dosť ma to trápi.
@silvika2022 ahoj viem že stará téma ale ako ste natom? syn 4 ročný to má na lícach a má ich teda az bordové keď ideme von ,hlavne v lete ale aj v zime ,pomohlo vám niečo? u nas kozna nula bodov
@linki90 ahoj aj moja dcérka to má, zdá sa mi že dosť pribúdajú
@karolinkasky ahoj môjmu malému to vidno hlavne keď sa zabeha, alebo mu je teplo ,v zime z chladu , lenže on to má dedične ,môj otec ma takú tvár žiaľ mal čo podedit 😑 kožná povedala že sa to nejak nelieči,viem že u dospelých je laser aké u detí neviem , vy to nejako riešite?
@linki90 no mojej to vidieť zblízka aj normálne. Teraz v lete ich má akoby viac. Začala som jej dávať rutin. Kožná vám nič nedala? Nemáš foto. Kľudne aj do ss.
Nie
Skor by som riesila s koznou mozno nieco vymysli ale skor ked bude ovela starsia