Cievkovanie chlapcov

ella1980
2. aug 2011

Chcela by som sa opytat, ci daktorej z vas necievkovali chlapceka? Dnes sme to absolvovali s mojim 4 mesacnym syncekom a hoci boli sestricky jemne popraskala mu koza okolo otvoru, takze potom velmi plakal, ked mu kvapky na utlmenie prestali ucinkovat. Asi pri kazdom ciknuti ho to stipalo. Nebude s tym mat problem v buducnosti? ja som sa mu pipka pri kupani skoro ani nechytala, uz vobec nestahovala predkozku, ved to sa nema, takze otvor bol asi malicky. Pri stahovani som citala, ze sa to tam prave vnutri moze potrhat a vytvoria sa zrasty resp. jazvy a bude problem..nebude mat jazvy na konci tej kozticky? mal to popraskane takmer do krvi...co s tym? po par hodinovom placi mu dali paralen cipok...

angellinka
3. aug 2011

@ella1980 ujha,a preo ho museli cievkovat?potrebovali sterilny moc?my sme boli v nemocnici,ked mala mladsia dcerka 4 mes,tiez sme mali problemy,a sestricka potrebbovala stredny prud mocu,a samozrejme sterilny 😝
tak som skoro 4 min cakala nad malou,mala rozbalena,ale nakoniec sa vycikala.
urcite mu to tam podrazdili,a preto ta krv.Ano,je pravda,ze vznikaju zrasty,ked sa nasilu stiahne predkozka,ale to nemusi byt va pripad,drzim palce 😉

ella1980
autor
3. aug 2011

museli ho cievkovat kvoli rontgenu - vstrekli mu kontrastnu latku do moc.. mechura ☹((( krv nemal, ale skoro - ako ked si clovek odrie koleno uplne az krv presvita, ale netecie...