Ahojte,syn ma 2mesiace a od vcera ma cerne bodky v stolici…minule uz mal leteli sme k lekarovi,brali vzorku zo stolice ale vsetko vyslo neg.🙏 mame ist na gastroent. ale zatial sme nedostali termin a ja som uz zufala:( neviete co to moze byt?Je UM Kendamil..dakujem
@jankapepe 2m bábo by asi banán nejedlo..
Chápem tvoj strach, moja dcéra v 2m mala v stolici tvrdé "kamienky" povedala by som niečo ako vodný kamen.. pediatricka aj na kramaroch kam nás poslali nevedeli zistiť čo to je.. bola plne kojena a mala toho kopu vo viacerých stoliciach po dobu 2m.. nikto nezisttoval čo to bolo, len mi poradili espumisan a sledovať keď na sone nič nenašli.. prešlo to samé, má uz 8rokov a je zdravá..
Máme aj veľmi choré bábo v rodine a má také isté kúsky v stolici ale to je zložitejšie.. nikto nezistíl čo to je..
Neviem poradiť čo by mohli byť čierne bodky, sú tvrdé alebo aké? V každom prípade držím palce nech je to len jednorazová záležitosť a je ok.. aspoň sono bruska by bolo dobré absolvovať..
@jana_eyre_2 dakujem:( ale dostat sa na gastro je hroza..uz druhy lekar mi povedal ze mam volat v novom roku🤦🏼♀️ no dik..to nase zdravotnictvo …
Inak som si vsimla ze raz to ma,potom nie a potom zase…fakt nechapem..kazdopadne dneska ideme pediatricke este raz sa opytam co to mohe byt
@jankapepe nie nie banan nejedol,ma iba 2 mesiace🙂)
jedol banán?