ahojte ,
mam taku otazocku ...neviem si dat rady co to moze byt malicka mala dnes stolicu farba aj hustota normalna ale v celej plienke male cierne takeeee akoby na kusocky postrihana cierna nitka alebo co ...neviem to vyjadrit....ale bolo tam toho veeela ma 4 a pol mesiaca a je kojena vcera mala len troska cajika....a skusam jej dat raz za den sunar...prosim stretli ster sa uz ss niecim takym ??? dakujem pekne
to znie ako banan 🙂
banan? 😉
aj ja sa pridavam k tomu bananu....presne akoby si uviedla jeho popis v plienke 🙂
Červy sú čierne ja som to tiež hovorila lekárke banán, brokolica,... Iná strava 🙂
maly mal cierne akoby zrniecka v stolici, tiez bol len dojceny...presne si uz nepamatam kolko mal mesiacov, ale Health Visitor (kedze nezijeme na SVK) nam povedala, ze je to tuk a nemame si robit starosti 😉 vraj je to normalne u dojcenych deticiek
..a skutocne mu nic nebolo a pekne priberal 😉
A nie je soplavá? Mohli byť to byť aj hlieny, len tá čierna farba mi nesedí.
moze to byt aj sunar,,, nechcem strasit, ale cosi akoby tmavohnedy hlien v stolici, dlhodobo riedkej aj ked nebol banan tak tam take cosi bolo,,, a u nas problem s mlieckom, nie som si este ista ci bkm alebo laktoza, stale zistujem, ale odkedy sme vyradili sunar a mliecne vyrobky celkovo tak je stolica normalna ..skus na par dni vylucit ten sunarik z jedalnicka ak sa da..ci to naaahodou neprejde
moje deti to maju z bananu 😉
Aj mňa hneď napadlo, či nepapala banán. Ak áno, je to od toho.
Ja som sa toho tiez raz velmi zlakla, ale potom som prisla nato, ze to je banan. 🙂
Sice stara diskusia ale dnes som objavila tiez cierne akoby nitky v plienke.. Vcera mala banan tak dufam ze to je z toho.. Dakujem za MK 😁
banan naaahodou neochutnala? viem ze je skoro ked ma len 4 mesiace, ale pre istotu sa pytam, lebo presne tak vypada v plienke banan 😅