Mám doma 2,5mesačného synčeka. Od narodenia sme na Sunare Nutradefense, ale pred mesiacom mu zistili málo železa, chudokrvnosť a ešte máme nábeh aj na atopický exém. Dostali sme kvapky Maltofer na železo. Všetko bolo v poriadku, ale pred 2 dňami som mu musela začať dávať Sunar nutradefense HA a 2 dni nekakal až dnes a zostala som v šoku. Stolica bola tmavo čierna a dosť zapáchala. Viete niekto poradiť??? Či je to z toho maltoferu s kombináciou s HA formulou mliečka, alebo sa mám obávať niečoho iného. Ďakujem.
My sme tiež brali maltofer a mali sme 3 mesiace ciernu pachnucu stolicu. Ked doberiete kvapky, upravi sa 🙂
cierna stolica je z toho zeleza, neboj sa. je to v poriadku
Mne je len čudné že maltofer berieme už vyše mesiaca ale takáto strašne čierna stolica sa objavila až dnes, po dvoch dňoch od začatia HA mliečka. Dúfam že mu t nejako spoločne neškodí
zo zeleza by to mohlo byt ale zavolaj lekarke a opytaj sa
@drobcek26l To je z tých kvapiek - mňa na to ale doktorka upozornila - tmavozelená až do čierna. A môže mať aj trošku zápchu a viacej nafukovať. Neužívala si železo počas tehotenstva? - na dospelých má rovnaký účinok.