Čiastočná fimóza u 15-ročného

robo479
13. dec 2024

Dobrý večer mám 15 rokov a mam taky problem ked mam penis v klude bez erekcie tak mi ide predkozka pretiahnut uplne bez problemu ale ak mam erekciu tak mi ide asi do polovice ziadne bolesti ani nic take nemam. Ale bojim sa ze mi to bude prekazat pri sexe a hambim sa to povedat matke a chcel by som ist sam k urologovi chcem sa spytat ci sa to da a ze ci sa to riesit bez operaice velmi moc dakujem za rady

filipjohns
13. dec 2024

Baneocin si kúp a aspoň mesiac si každý deň po 2x dávaj

iqoska
13. dec 2024

Bez rodičov to nepôjde. Musia za teba podpísať papiere. Musia ísť s tebou a predtým ťa zrejme vyšetrí ešte detská doktorka lebo ti musí dať odporúčací lístok k urológovi. Tato by s tebou nešiel? Jemu by si sa tiež hanbil povedať? Veď to nemusíš špecifikovať. Prídeš za tatom/mamou a povieš: Tato/mama mám urologický problém a potrebujem sa o tom porozprávať s lekárom. Tato/mama sa opýtajú- Aký máš problém? Na to odpovieš- Je to problém s predkožkou. Predpokladám že to by im malo stačiť. Ak by sa náhodou pýtala mama ešte viac môžeš odpovedať- Je mi trápne to s tebou rozoberať. Radšej by som to riešil s lekárom. U detskej dr povieš - "Nejde mi pretiahnuť predkožka cez žaluď." U doktora to musíš presne špecifikovať. Následne sa bud na to pozrie, alebo ťa rovno pošle s odporúčacím lístkom objednať na urológiu. Tam rozhodnú akú liečbu potrebuješ. Možno bude stačiť špeciálna mastička, ale ak je to velmi úzko tak to bude operačne.

taktotedanie
15. dec 2024

@robo479 nie bez rodicov nic neporiesis