Prosím vás ktoré mali anémiu vaše deti alebo prešli ste si s tým aké lieky ste mu dávali a pomohlo či lebo môj nechce nič jesť už som zúfalá ,dávala som maltofer ale malého bolelo bruško tak som prestala ale nevidím nijaké zlepšenie ďakujem.
@qwer2019 Ahoj , vieš ja mám tiež syna mala som podobný problém snim že tiež mal zápchu ale teraz má 7 a sa to upravilo. Ale ten menší 2ročny mi nechce nič jesť snim mám problém snažím sa aby aspoň niečo zjedol a bojím sa aby sa to nezhorailo 😔 čítala som na nete o chudokrvnosti takže neviem ..ale ďakujem za radu 🙂
Syn ma železo už dlhodobo a užíva Maltofer, najprv kvapky a teraz ma sirup. Nejak som ho nahuckala, že to ľúbi a veľmi mu to chuti tak si striekačkou aj sam nadávkuje (ma 21 mesiacov). Našťastie ho nikdy nezapekalo z neho. Raz sme mali na mesiac vynechať a po čase bolo cítiť, že papal ale mal také nechutenstvo. Opäť sme nasadili a začal papať. Priebercivy je však veľmi.
@mata2202 ahoj, moja malá má už 5r, ale od malička mala problém zo zápchou, doteraz je na preháňadlách. Dr. nám predpísala zelezo, tuším aj Maltofer ako tebe, ked jej pred rokom potvrdila anemiu. Zápcha sa zhoršila..takbsom bola nutena vysadit.Ku tomu všetkému je ešte autistka, a povedzme si úprimne nechutí to najlepsie. Tak sa snažím aby pravidelne dostával nejaké v jedle. Napr. ovocie ,jahody, černice, melón,maliny. No je to ťažké keďže tie deti nechcú nič poriadne jest. Ešte ma napadaju syry, jogurty, mäso naj hovädzie, ale aj v inom sa nachádza. Budem držať palce nech sa Vám to nejak podarí 🩷