Chudnutie u 10- až 15-ročných detí

miakrchnava
10. jún 2024

Milí priatelia, potrebujem sa vas spytat ako Ka dcéra schudnúť keď ma 65kg a ma 11rokov?

matullienka
10. jún 2024

Záleží ako sa stravuje, aký má pohyb?

ellca123
10. jún 2024

Začni u seba,si vzor
Ona nebude jesť špenát či brokolicu,keď ťa nevidí
Ty si nastuduj všetko ,nekupuj sladkosti,sladené nápoje....vôbec,nič

Choďte spolu na hodinku na prechádzku, každý deň,
zbal čistú vodu,jablko....aspoň sa budete pekne rozprávať,keď bude v puberte vráti sa ti to v dobrom

pribinak
10. jún 2024

Začať sa viac hýbať, choďte na korčuľovať bicykel, turistiku, kúpanie, ….proste aktívny pohyb

Doma si pustiť nejaké video s cvičením a spolus si zacvičiť

Ja by som nerobila že žiadna sladkosť nič, lebo bude na tajnaca jesť a zje toho viac ako keď dovolíš keksik

Choďte aj na zmrzku, ale na opačný koniec sídliska a peši

sense
10. jún 2024

Akú má výšku, ako je aktívna a akú má stravu... Základ je doma ist príkladom ako v strave tak aj v pohybe

personality
10. jún 2024

Keď je takéto malé dieťa tučné, tak je to chyba rodiča.

slavomira236
10. jún 2024

@miakrchnava no v 11stich vazo dost..moj mal 10 december a ma o plku menej. Co je? Ak pije sladke vody urcite vynrchat chipsy a podobne blbosti raz za cas. Kupila by som jej korcule chodila na ttury na biku zapisat na plavanie..tancovat doma pri nejakych videach..

macekovam
11. jún 2024

@miakrchnava ja ti poviem že by som stravu veľmi nemenila...skôr by som pridala bielkoviny v strave ..pohyb napríklad rýchla chôdza..to môžete aj spolu..bicyklovanie..korčule..a snažiť sa už nezvysit hmotnosť ale udržať ju...bude rásť ešte...viac ovocia..zeleniny..obmedziť sladené vody vo veľkom množstve...sladkosť by som úplne nevylúčila.pecivo by som tiež nechala len ak ho je veľa tak zredukovať porciu...