Ahoojte ma niekto prosim z vašich detičiek teraz takú chrípku ze len horucky vysoké a ked horucky ustúpia bolesť nožičiek od kolena dole(lytko) u deti? U dr sme boli crp poriadku ze chrípka taka je rozšírená 🤷🏼♀️
@pe_mi ano vela detičiek aj v ich triede prvý krat sa takto dcérka sťažuje ale uz horucku nema od dnes rana ale len nožičky ze bolia…mozem sa opytat tiez och boleli tak ze od kolena dole vzadu? A cim ste natierali 🙂 ? Dakujem
@miriam7979 my máme takú masť,čo používajú športovci, taká hriaca.plus mame domáce zarobené, kostihoj a podobne.ale poviem pravdu,že nič nepomáhalo.aj v noci sa nám budili.
Aj paraleny sme niekoľkokrát museli dať,stále plakali od bolesti.
U nás veľa škôlok a škôl zas vraj zatvárajú,kvôli vysokej chorobnosti.uz ma porazí z toho.
Cez sviatky sme 5 týždňov boli doma.uz 2 týždne pred vianocami nás pozatvarali.
Dúfam nás to obíde.
Nech vám to rýchlo prejde !
@miriam7979 áno aj my sme takto dopadli. Presne ako opisujes. Horúčky a bolesti nôh. Ona ešte aj rúčky spomínala. Dnes ro chytil manžel. Horúčky a bolesti nôh taktiež. Detská lekárka vravela, že je to teraz veľmi rozšírené...je to viroza s horúčkami ktoré ustúpia a zároveň bolesti končatín.
ano, presne toto sme teraz mali skoro 2 tyzdne. dr ma na to upozornila ze deti bolia nohy aby som sa nebala. chytila som to aj ja a teda tak zle mi dlho nebolo
@naomielina a zabudla som napisat ze moc jej nechuti papať aj ked horucky ustúpili a dnes vstala a len ze nohy vzadu bolia …mozem sa opýtať aj u vas to mala dcérka ze po horuckach ked prešli nožičky začali? A tie od kolena dolu vzadu? 🙏🏼snad to nechytíme aj my 😕🙈
@miriam7979 ju nožičky bolia stále....my ešte horuckujeme....včera extrém dnes už pomenej ale malo kedy sa mi podarí zbit...včerajšiu noc som jej dávala aj obklady lebo bola horúca a nie a nie zbit...dnes manžel...hotový a to není nejaké maslo...vravel že sa asi rozplače tak ho všetko bolelo....nemohol sa ani postaviť...on mal cez 39,5....mala sa sťažuje na nožičky aj rúčky....ja jej to masírujem od lýtka smerom dole aj celé chodidlo....
@miriam7979 mala má aj soplik...najprv veľmi tekutý teraz kus žltý a má sem tam aj kašeľ, taký suchší....jej prakticky nič nebolo...začalo to ráno zrazu kašeľ zachripnuta akoby laryngitida , spustil sa soplik tekutý a na druhy deň už teplota stúpajúca do horúčky atď...samozrejme hneď v ten deň plač že bolia nohy a potom ruky
@miriam7979 a áno zabudla som, že samozrejme tiež nič nechce papať...max čo do nej dostanem sú kapsičky ovocné a polievka...dokonca jedlo čo má rada nechce....po tých všetkých virozach čo mala od nástupu do škôlky je toto riadny hnus.
@amelia89 a tiez len horucky vysoké a ked ustúpili nožičky? Ako riadna pliaga tu koluje teraz 🤦🏼♀️😕
@naomielina dakujem vam a prajem skóre uzdravenie nech ste cim skor ok a dufam ze aj my budeme 🙏🏼🙏🏼
@miriam7979 ďakujeme pekne❤️. Určite budete len to chce čas. Doktorka nám vravela ze ten priebeh je zdlhavejsi, že musíme len vydržať.
@miriam7979 nam sa pridruzil aj kašel veru, a tie horucky trvali 8 dni uz som bola totalne zufala. Nech mate lepsi priebeh!✨
Aj my sme mali takto isto… vysoké horúčky a bolesti nôh a chrbátik.
@miriam7979 ahoj,áno,veľa veľa detí v okolí.my sme to mali cez sviatky, bolesti nôh,stále sme im natierali.hroza.