Dobry deň ,chlapec dostal chripku od piatka ,mal strašne vysoké ,teploty ustúpili a teraz začal strašne kašľať a hrdlo ho tak boli že nemôže ani prehltnúť sliny ,vyskúšali sme všetko možné ? Prosím napíšte do by bolo ets edobre aby to rýchlo prešlo už to trvá štvrtý deň.
Tak môže to byt aj angína nie len chripka. Smer dr
Mne počas angíny pomáha obrovské množstvo tekutín. Piť piť a piť až kým to hrdlo na chvíľku nepoľaví 🤷🏼♀️
@najzienka urcite k dr. a od bolesti by som ulavila Panadolom ci Nurofenom.
ja sa tiez z toho neviem dostat od 4.1.2024 sa mi to vracia, raz teploty, raz hrdlo, najlepsie mi zabera nurofen rapid alebo novalgin, len neviem, aky stary je chlapec
Dajte nieco od bolesti a este pred vikendom chodte k doktorovi. Mozno sa z toho rozvinula angina a tam pomozu jedine antibiotika.
Ak nemôže prehĺtať alebo je to bolestivé, tak zrejme angína. Na to treba antibiotiká, prípadne aj niečo proti bolesti.
Len doktor, ak nemoze prehltat to nebude chripka, ale angina smer po antibiotika toto neprejde domacou liecbou
Keď nemôže prehĺtať, budú to skôr mandle. Ale možno vôbec nebude atb treba. My sme boli s týmto u lekárky, spravila CRP, bolo nízke. Tak nám dala len pastilky na cmúľanie, ktoré kúpiš bežne v lekárni.
Toto je určite angína
Riešte doktora
@najzienka tu info od našej pediatričky:
Nemusí byt angína. Môj bol anginivy a teraz mal chrípku, vysoké horúčky, bolesť hrdla, kašeľ ktorý má ešte aj teraz. Naj ísť k lekárke, aby urobila crp a u môjho na hrdlo naj zábaly, jazvečia masť, z dottera oleje+vlazna voda a zaviazať, dorothricin, salviovy čaj a glimbax, alebo strepfen s lidocainom, tantum verde
@diewcatqoo antibiotiká už berie ôsmy deň ,má zápal ucha a NATO o dve dní dostal chrípku ,takže keď berie antibiotiká tak už by pomohli
@najzienka doktor