Stretli ste sa s tym teraz? 2t boli deti doma co vsetky postupne presla chripka, vyter ukazal typ B, aj manzel nakoniec zalahol. Prvy syn bol 4 dni v skole, vcera zdravy a rano zase horucka nad 38C a cez den lieky stiahnu na chvilu na 38, po 4h zase 39C. K tomu vracal, obcas bolest brucha, hrozna bolest hlavy...presne tak isto to vtedy pred 2,5t zacalo...ja tomu nerozumiem, ved musi mat po prekonani imunitu 🤷♀️ ...jasne ze pojdeme k dr., len ci sa niekto s tym nestretol.
ty si sa pytala asi len na deti, ale ja napr. som pred 2 týždňami mala velmi silnu nadchu, chripku, všetko možné, dostala som sa z toho horko ťažko, týždeň bolo ok a teraz zase. Od nedele taká chrípka, že zomieram a to chodím aj do práce.
moja dcera (3,5) uz ide tretie kolo....vzdy, ked uy vyzera, ze je dobre, zas vyskoci teplota, spustia sa sople a zhorsi kasel....lekarka nas zatial odbila, ze teraz to maju vsetky deti🙈 uz som z toho nestastna....
@euka210 Teraz má veľa deti toto a aj dospelý. Kamoska čo má dieťa tak si už nevie dať rady veď jej syn je stále chorý, od novembra sa to s nimi ťahá a odovzdávajú si to medzi sebou. On to ťahá zo škôlky, čiže od novembra majú režim týždeň doma týždeň škôlka, keď je uz zdravý v škôlke, chora je kamoska, potom aj jej muž. A nonstop stále majú teploty, presne aj bolesti brucha potom mali priedušky asi 3x už… no strašne niečo. A hlavne teraz je tu na západe SK aj dosť rozšírený covid.
My túto máme už tri týždne. Začíname štvrtý. Pár dní sa zdá, že už sme ok a potom sa to zas vrati v plnej sile. Len vydržať. Telo musí poraziť vírus
Uz sa to vyjasnilo, bolo to crevne...dokonca nejaka bakteria vysla a dnes mi volali z hygieny...doma mame domace maso a vsetci ok, ani v triede nic co som sa uz skor ucitelky pytala...
@euka210 teraz su aj crevne virozy, mala mi takto zvracala, hnackovala a vysoke teploty kazde 4h som striedala. Aj syn ten sa stazoval na bolest bruska.