zdravim, 4r syn bol min. tyzden trochu chory - nic vazne, pripisujem to nahlej zmene pocasia - par dni teplo ze na jarnu bundu a potom som zas zimne kabaty tahala.
isiel normalne do skolky, naozaj som si nebola vedoma nijak vaznych problemov, akurat ze mi ucitelky pisali zo skolky vo stvrtok, ze syn kasle, aj zo spanku, silno kycha,… napisane s podtonom, akoby som ho so zapalom pluc poslala.
kazdopadne ok, nechala som ho doma, stvrtok, piatok, vcera,.. a vcera podvecer a aj dnes, sa to akoby este paradoxne zhorsilo - nema plny nos, ani teplotu, ale drhne sa zo spanku, taky prieduskovy kasel.
aku dlhu inkubac. dobu maju chytene priedusky? a co na to zabera?
jasne ze zajtra volam pediatricke, ale cez vikend som neporiesila samozrejme nic a necakam, ze nam hned aj zajtra da termin, resp. nie hned, a nechcem nieco dovtedy pokazit.
aky sirup na kasel dat? taky drazdivy sipavy kasel, mam doma stoptussin, mucosolvan (to su ale tusim lieky s presne opacnym ucinkom),…
@mimi3008 dakujem
Treba dat Stoptussin. Davkovanie je podla hmotnosti na krabicke. Dalej uvidis, co povie pediatricka