Ahojte moja malá ma 4 mesiace a vyše mesiaca chrčí už sme aj v nemocnici ležali a nič jej neprestalo .. povedali mi že ma zadný soplík . Ale nechce jej to vôbec vínc aj odsàvame dochtorka každý týždeň iné kvapky .. neviete dačo na to ? Ďakujem
Robili jej výtery z nosa a hrdla? Je to dôležité.
Ak sú výtery ok tak to je novorodenecky stridor , ktorý zväčša vymizne keď začneš s prikrmamx. Alebo ako lindusss napísala aj reflux to môže byť.
Hm...mojmu synovcovi doktorka dávala same vitamíny že za pol roka to zmizne..... malemu išli sople v kuse,chudák keď počul slovo vreckovka tak začal plakať :( ...teraz ma 11mesiacov ta začal vynechavať dych......tak sestra s rozhodla ísť s nim do nemocnice a zistili mu že ma hlieny všade,krk,pluca,nos....a nábeh na zápal pľúc a priedušiek.... tak mu nasadili silne lieky a začína sa dávať do poriadku
@sonicka96 niekedy mám pocit že naše deti sú pokusné kraliky, nezaberie jedno tak zaberie druhe, nezaberie druhe tak až desiate. Musíme byť v jednaní s lekárni tvrdé a pýtať sa vkuse, lebo ináč kvalita ošetrovania našich deticiek bude mizerná.
Ja mam tiez 3 mesacneho a tiez chrci, nema sople. Doktorka tiez povedala ze kvapky do nosa na cistenie a odsavat, ale myslim si ze to bude nieco ine... vytery nam nerobili to k obvodnej alebo ku krcnej?
@liliankaamirko veru,aby si doktorka neporadila s nadchou u novorodenca je na odobratie diplomu...strašne nam ho dorobila..to je až smutne počúvať to jeho dýchanie...
@danaholanova choďte k obvodnej a ta nech vás potom pošle na krčne 🙂
@danaholanova nám obvodna dr. robila výtery ale az na moju žiadosť. Chcela urobiť iba hrdlo no trvala som na tom aby aj z nosa urobili . Keď by ste niečo mali tak nám väčšinou uniflox zábal hoci tam píše že až od troch rokov vhodné podávať a potom o týždeň po ukončení liečby na kontrolné odbery sme išli. Kvapky treba aspoň 14 dní dávať.
@liliankaamirko
@sonicka96 dakujem
Aj my chrcime už dlhopisov.Vraj sme len nachladnutí a to prejde
Moja tak chrci zvacsene mandle jej zistili
To moze byt kludne reflux, sa cudujem, ze ti to dr nepovedali.