Ahojte baby. Od 11.1. Je mala chora zacal jej kasel hlieny, zaver u doktorky po pozreti do hrdla a popočúvani je laryngitida. Predpisala: stopkasel calcium morska voda fenistil. Po dvoch tyzdnoch jej tato liecba nezabrala. Hlieny pocut pri dychani. Dychanie chraplave ked si odkasle chvilu je ok a zase zachvilu chrapot. V noci je to super pekne spi nekasle. Cez den pocut dychavicnost a ten chrapot a teda hlieny ma vzadu. Ked odsavam, odsajem bielo priesvitne hlieny. Moc toho nejde. Vysadila som tie lieky a davam solmucol, morsku vodu a pamycon nic ine. Zda sa mi ze trochu lepsie, no stale tie hlieny tam su. Odsavame uz skoro 3 tyzdne, bojim sa ci sa jej tym netvoria zas dalsie a dalsie a preto je furt zahlienena? Dalsia vec fenistil je antitusikum a sirup na vlhky kasel je mukolytikum to znamena ze by sa tieto dve veci vraj nemali kombinovat, pretoze dojde k nahromadeniu hlienu a vraj sa toho deti nebudu vediet zbavit. Takze nerozumiem preco mi to takto predpisala nemohlo jej uskodit to? Vraj priedusky ciste. Zapal hornych dychacich ciest. Nemali ste niekto nieco podobne?
A nemôže mať väčšie nosné mandle? Moja chrapcala Dr dal sirup a bolo to ešte horšie. Dookola každu chvíľu
Ahoj,môj syn mával laryngitídy od malička a vždy vykašliaval aj mesiac. Oni sú maličkí a nevedia tie hlieny tak vykašľať ako dospelí.
@999k ja mam trojrocnu a sirupy na vykaslavanie ju zahlienuju este viac, nema taku silu to vykaslat, kazdopadne, ked nevie smrkat, tak urcite odsavaj, ale napriklad len rano a vecer, asi ma tie sople vnutri