Vcera vybrali malemu mandlu. Chcem sa opytat kolko asi potrva,kym prestane maly chrapat?
My sme tiež dávali pamycon a mala aj atb. Po 3 týždňoch dostala opäť pamycon, lebo jej neskutočne páchlo z úst... Orl videla, že má ranu opäť potiahnutu zelenym povlakom. Pamycon pomohol, po tom už nechrapkala. Dokým sa rana nezahojila.
@ejanjelik tyzden asi? No ale strasne ako stary chlap :D Hahaha
@ajsha123 prosím vás aj keď je to par rokov ale snáď budete vedieť, správne teda chápem, že 3 tyzdbe po zákroku dieťatko ešte chrapalo? Moju operovali pred 16 dňami a stále keď ma aj zavreté ústa a dycha tak tak jej tam chrape v tom nose, tak duto..
@klaudia1994 áno, už prešlo zopár rokov, pozerám to len podľa diskusie. Ale áno, tým ze sa jej to dlhšie hojilo, tak aj dlhšie chápala. Po tom to úplne ustúpilo. Teraz je dcéra úplne ok, a málokedy býva chorá
@ajsha123 ďakujem vám veľmi pekne, pretože hneď po zákroku ústa zavreté, krásne v aute spala a teraz 16 dni a keď aj cez deň dýcha, tak aj keď sa stane, že ustami, tak jej tam pri nádychu tak chrape...duto.. krochní..tak reku, či je to ôk lebo mi to príde kvázi dlho keďže človek číta aj komentáre, že do týždňa bolo ok.. 🤧
@klaudia1994 nás ešte chrape,znova riešime možné odstranenie
@klaudia1994 je to už staršia téma, ale prestala Vaša mala chrapat po zahojeni rany? Aktuálne tiež teraz riešim to chrapanie so synom po vybratí mandle. Sme 7 dní po operacii a strašne chrape.
@bbaloon Ahoj, prosím ťa, prestal syn po operácii napokon chrápať? Ako dlho to trvalo? Môj pred operáciou vôbec nechrápal a teraz je to strašné, nevyspí sa ani on a ani ja, také je to hlasné. Ďakujem.
u mojej dcéry to trvalo dva dni