Dobry vecer. Nemate skusenost, ze po vybere nosnej mandle dieta aj nadalej chrape? 4-rocna dcerka bola na vybere v auguste a stale to pretrvava.chodime na kontroly na orl, nakolko aj po vybere je vkuse chora a liecenie trva rovnako dlho ako predtym. A dokonca nam dr povedala, ze stale tam ma hlien a nejde sa toho zbavit.
@joannita pripnem sa....tiez som zrusila termin 4.5r mame odporucanie vybrat nosne mandle pocuvam ze nie kazdemu to pomoze....moja zas ma problém ze vydrzi 4dni v skolke potom ma.upchaty nos soplik ine problémy nema ako uska chrapanie ....dokonca este nechrape aj ked je chora mozno prvu noc ma zadný soplik.....vy ake.mame.tazkosti??
@zuzkaa1991 ja mam tiez 4,5 rocneho a on v noci spi s otvorenymi ustami a niekedy aj chrape. To bol hlavny dovod nasej orl..... A ta nas odporucila na vybratie. Mne to pride take, ze kazdemu druhemu dietatau vyberaju mandle, pride mi to take proti prirode ci ako to mam nazvat. Ved tie mandle tam maju svoju funkciu. Nepoviem, v niektorych pripadoch je to asi naozaj potrebne, ked su chronicky zapalene atd. Ale len tak ako na pase posielat na vybratie pomaly kazde decko.... Nepaci sa mi to.
Nehovoriac o to co som pisala, ze straaasne vela kudi mi hovori ze im to VOBEC nepomohlo.
Moj maly mava tiez soplik, ale ovela menej ako ked bol prvak v skolke, teraz ma tak raz za 1,5 mesiaca. Tento skolsky rok vynechal zo skolky len 3 dni. Minuky rok kazdy 2 tyzden bol chory...
@joannita noo zas moja tento rok schytala covid bola 3 sni v skolke schytala laryngitidu potom 6.dni v skolke a zas nachladena ale to preslo za 4dni teraz sme islindo tatier. Tak som zvedavá jak vydrzi ked nastupi v pondelok ale.pocula som chore deti v skolke....co sa tyka mandli aj ja som sa dočítala ze nie kazdemu pomohli zas moja nema zapaly kedze crp jej nikdy nevyjde ....orl v 2.5r kazala.vybrat resp odporúčala teraz v 4r. Povedala ze.sa.jej zväčšila mandla ze musi ist von....ale.stsle vaham mali sme termin ale schytala covid tak nesla a stsle vaham ci dam ju na jar alebo nie kedze nema tazkosti len soplik zo skolky
@kali1985 a prave preto nedam synovi vybrat mandle aj napriek tomu ze nam to odporucili.
Absolutne nemam doveru v tento zakrok, kedze stale pocuvam, podobne ako pises ty, ze po operacii sa NIC nezmenilo....