Chrápanie dvojmesačného chlapčeka

ada510
10. okt 2013

Maminky môj 2 mesačný syn občas chrape ako starý chlap máte s tým niektorá skúsenosť? Treba s tým niečo robiť?

sutiakova
10. okt 2013

@ada510 nemáte v spálni suchý vzduch, keď sa teraz už kúri? Vtedy by mohol pomôcť zvlhčovač vzduchu.

maribell
10. okt 2013

ahoj ..mno moj maly ma rok a tiez si obcas pochrapka ale zachvilku aj prestane..nevravim ze jak stary chlap 😀len tak trosku mozno to zdedil po tatinovi? 🙂 skus to spomenut na poradni ale podla mna to nieje ziadny problem 🙂 ..

ada510
autor
10. okt 2013

@sutiakova praveze nie máme vlkejsi lebo bývame v malej tehlovej bytovke a chrape mi už od narodenia

zahradka76
10. okt 2013

Asi ma zatecene hlieny, chrape Ti aj cez den, ked dycha?

ada510
autor
10. okt 2013

@maribell no jeho otec tiež chrape ked leží na chrbte a malý tak isto ked Ho otocim na bok prestane len on je taká potvora už že aj tak sa nasteluje jak chce on a to Ho dám aj do zavinovacky no jemu sa podarí aj prial dostať..

ada510
autor
10. okt 2013

@zahradka76 ked nespí tak nie sopliky nemá...

maribell
10. okt 2013

@ada510 to moze mat podla mna normlane ako ked dospeli chrapu ..nemusi mat ziadny hlien ani sucho ..to by si pocula aj cez den ze tazko dycha

zahradka76
10. okt 2013

ok, ja by som to na Tvojom mieste riesila cez detsku lekarku, lebo je to uz dlho. Nech ho dobre popocuva.

andrejka1974
10. okt 2013

@ada510 moja dcerka takto isto chrapkala a zistili jej stridor, je to otvoreny hrtan, chodili sme pravidelne na kontroly , ale vekom sa to spravi, nic jej s tim nerobili , zrastlo sa to asi v roku, ale bola nachylna na choroby , casto koli tomu brala antibiotika kazde dva mesiace do roka, ale potom ako keby utalo, nebola chora vobec 🙂 🙂 🙂 🙂 skus sa na to spytat detskej lekarky, ona tak tahala, ze sa pri nej nedalo vobec spat, pomohlo polohovanie, musela byt v polohovacom lehatku pocas spanku ☹ ☹ ☹