Maminky môj 2 mesačný syn občas chrape ako starý chlap máte s tým niektorá skúsenosť? Treba s tým niečo robiť?
ahoj ..mno moj maly ma rok a tiez si obcas pochrapka ale zachvilku aj prestane..nevravim ze jak stary chlap 😀len tak trosku mozno to zdedil po tatinovi? 🙂 skus to spomenut na poradni ale podla mna to nieje ziadny problem 🙂 ..
Asi ma zatecene hlieny, chrape Ti aj cez den, ked dycha?
@zahradka76 ked nespí tak nie sopliky nemá...
ok, ja by som to na Tvojom mieste riesila cez detsku lekarku, lebo je to uz dlho. Nech ho dobre popocuva.
@ada510 moja dcerka takto isto chrapkala a zistili jej stridor, je to otvoreny hrtan, chodili sme pravidelne na kontroly , ale vekom sa to spravi, nic jej s tim nerobili , zrastlo sa to asi v roku, ale bola nachylna na choroby , casto koli tomu brala antibiotika kazde dva mesiace do roka, ale potom ako keby utalo, nebola chora vobec 🙂 🙂 🙂 🙂 skus sa na to spytat detskej lekarky, ona tak tahala, ze sa pri nej nedalo vobec spat, pomohlo polohovanie, musela byt v polohovacom lehatku pocas spanku ☹ ☹ ☹
@ada510 nemáte v spálni suchý vzduch, keď sa teraz už kúri? Vtedy by mohol pomôcť zvlhčovač vzduchu.