Chrápanie 6 ročnej dcérky

vanda323
30. sep 2021

Dievčatá, manžel pracuje celý týždeň v noci, a dcérka spi somnou v spálni, až teraz som si všimla že strašne chrape, a keď píšem že strašne tak naozaj ako starý dedo to vôbec neznie ako 6 ročná princezná. Z čoho to môže byť?

pribinak
30. sep 2021

Velka nosná mandla? Smer ORL

vanda323
autor
30. sep 2021

@pribinak Auto mám v servise do kelu ako naschvál. Musím počkať do Pondelka, ale to náš pediater nám sa výmenný lístok nie?

pribinak
30. sep 2021

@vanda323 však choďte busom, a áno, výmenný lístok na orl treba

mauduska
30. sep 2021

spolužiačka na ZŠ takto chrápala, keď zaspala na šk. výlete na zlej strane, museli sme ju zobudiť a pretočiť na druhý bok :D presne kvôli nosným mandliam.

vanda323
autor
30. sep 2021

@pribinak Vďaka za odpoveď 👍

vanda323
autor
30. sep 2021

@mauduska Musím to poriešiť, chudatko šak to hrôza....

zuzubb007
30. sep 2021

Ano potvrdzujem nosne mandle, synovi vybrali a spava uplne tisko, a to niekedy tak drel

patka06
30. sep 2021

ORL riešiť čo najskôr, spôsobuje to nosná mandľa, mám vlastné skúsenosti s dcérou

tatiana1329
30. sep 2021

Baby a otazka na vas... nesposobovali tie nosne mandle casne sopliky u deti? Moja mala ma skoro nonstop soplik, tazsie sa jej cez nos dycha no a chrapanie to je cista katastrofa.

patka06
30. sep 2021

@tatiana1329 soplíky nie, len chrápanie a dýchala ústami aj cez deň + časté choroby / zápaly horných dýchacích ciest/

tatiana1329
30. sep 2021

@patka06 dakujem. Ano mala dycha prevazne cez usta aj ked teda soplik nema. A co sa tyka chorob to je este okej jej vzdy len ten soplik sa spravi...

siska25
30. sep 2021

@tatiana1329 moja dcera mala sople pri zvacsenej mandli takmer nonstop. Tak isto syn. Dcera mala velku aj krcnu mandlu a s tym spojene caste anginy. Plus strasne chrapla. U nej to bolo na konci uz tak zle, ze sa mi budila na to, ako v spanku prestala dychat vzdy na par sekund. Dokonca raz sa zobudila a na vankusi sne rano nasli krvave sliny, vo mala tak prekrvene hrdlo. Ako jej odoperovali mandle, este v tu noc sa konecne vyspala a odvtedy nechrape, sople zmizli a ATB snad odvtedy ani nemala.

tatiana1329
1. okt 2021

@siska25 dakujem za takuto odpoved velmi mi to pomohlo. Budem na to davat pozor a poriesim to. Dakujem