Chorý jazyk

comedywoman
19. jan 2018

Prosim vas uz dva roky nas trapi takyto jazyk je vzdy takyto pri chorobe alebo oslabenej imunite. Mate, s, tym skusenost?

comedywoman
autor
19. jan 2018

@dominika6 ved to ze to neriešia aj ked, som jej to 5x hovorila. Vytery negatívne. A hotovo

dominika6
19. jan 2018

@comedywoman a bola si na krčnom_? chod tam

mnamko
19. jan 2018

išla by som na krčne

petrag25
19. jan 2018

A vitaminy nejake ste skusali? Mala zvykla obcas na pusinke mat vyrazku vzdy sme dali bkomplex do cajika a pomohlo, klop klop klop..

comedywoman
autor
19. jan 2018

@petrag25
@mnamko
@dominika6 boli sme na krcnom dala mu iba ze potret betadinom. Vit. B berie

1radula1
19. jan 2018

Ja som mala s týmto tiež problém, ale dlho som to neriešila, registrovala som to, ale nejako som to nemala potrebu riešiť, niekoniec to zmizlo, keď som imunitu začala posilňovať 🙂

dominika6
19. jan 2018

@comedywoman môže to byť aj z mlieka

comedywoman
autor
19. jan 2018

@dominika6 mozno ale ma to ked ma oslabenu imunitu som si vsimla

pribinak
19. jan 2018

pozri lingua geographica, my to mame v rodine, su to vacsinou potravinove alergie, nemusis mat nic ine, ziadne ine priznaky. my napr. nemozeme mliecne vyrobky, skus na 2-3 mes vysadit a uvidis ci sa to nezlepsi

mnamko
19. jan 2018

A skusit potriet tou fialovou vodickou? Nazov neviem predavaju v lekarni

danielahamar
19. jan 2018

Bkomplex a vitamín c mne pomáha, tiež som to mávala

danielahamar
19. jan 2018

a ešte som chcela, tiež ma dosť často bolieva jazyk a ako píše pribinak, reagujem na potraviny

skyahiah
19. jan 2018

ahoj, tiez to moze byt problem crevnej mikroflory - mne sa to robilo pri antibiotikach, skus pridat aj probiotika

domka3_3_3
19. jan 2018

Mne dcérka ma takýto. Začalo to aftami a ostalo takto. Tiež sme boli aj na krcnom...tvrdili ze je to ochorenie imunitneho systému. My to.máme spojené ešte so silným ekzemom...tak tiež skúšame kde čo. U nás nepomohla ani ta modrá vodicka, ani žiadne geliky na vytieranie. Tiež kazali B-cko....idú jej v budúcnosti robiť kožné testy, tak sama som zvedavá.

danielahamar
19. jan 2018

@domka3_3_3 také mapy som mavala aj ja, po bokoch, prestala som piť mlieko a vyhýbam sa mliečnym výrobkom celkom

comedywoman
autor
19. jan 2018

@domka3_3_3 presne toto mame dva roky

domka3_3_3
19. jan 2018

@comedywoman a nebýva často chora? Lebo u nás veľmi často...

ovaaa
19. jan 2018

Syn to mával, pred ochorením.Akonáhle mal taký mapovitý, zahnisaný jazyk vedela som, že bude chorí. Pomohol mu vyplachovanie, kloktanie repíkom. Skús u nás pomohlo.

comedywoman
autor
19. jan 2018

@ovaaa dik u nas tiezz predzvesť choroby

janapiestany
19. jan 2018

Aj ja mam taky jazyk dost dlho 🙂 neide to ani poriadne umyt

prevenar
19. jan 2018

kupte si SKRABKU NA JAZYK a kazdy den si to oskriabte pred umyvanim zubov 🙂

beton
19. jan 2018

podla mna je to kandida, resp. premnozene kvasinky. tie ziju v tele vzdy, ale akonahle dojde k nerovnovahe v organizme, tak sa prejavia. pridat probiotika, vylucit cukor, muku, sacharidy, ale hlavne cukor. pridat citron, cesnak, vit. C velke davky. mozes skusit potierat sodou bikarbónou, ta je zasadita a rano nalacno vypit vodu s citrónom. potom jest az o polhodiny. z vyteru nemusi nic vyjst, najma ak ho nespravia nalacno a veeelmi dokladne.

jarka91
21. jan 2018

@comedywoman koľko má dieťa rokov ?
Je to ale dosť zlé ak to mate uz dva roky .
Naozaj to vyzera ako kandida , ideálne by bolo prečistiť črievka, probiotikami a pridať cesnakové kapsulky , pokiaľ uz ma aspon 3 roky .
Vyplachovanie ani škrabanie jazyka nepomôže.
Držim palce ! Trpezlivost

damianam
19. dec 2018

Ahoj, aj my sa s tým pasujeme... Teraz som to riešila, lebo vraví, že ju bolí jazyk, ale doky povedala že to ju bolieť nemôže... Zubárka nám povedala, že to súvisí s imunitou, tak ako niekto máva herpes, alebo aftu ona má toto na jazyku ... Len zaujíme herpes bolí na začiatku aj afta a toto nie??? Vodičku fialovú sme mali aj my ... nepomohla.. Mlieko normálne nepije, ešte ju kojím, jogirty robím domáce biele čisté.. Povedala nám že dlhodobo probiotiká, Béčko a vitamíny ... Tak neviem vravela že v puberte s ajej to môže stratiť :( :( ale naša doky povesdala, že to nie je na špeciálne vyšetrenia ohľadom imunity..
Vy ste ako pochodili?