Čaute, moja dcéra 5 rokov býva nonstop chorá. Chytí ju všetka pliaga, čo sa len okolo nej mihne. Čo Vám pomohlo na imunitu? Imunoglukan nie... Budúci rok bude predskoláčka.
@zabka79 ďakujem 🙂 a po akej dobe užívania Vám to zabralo? Teda po akej dobe chorobnosť ustúpila?
Otuzovanie - neprekurovanie doma, neobliekat prilis nateplo, na sopliky hned inhalacia, dobre je aj saunovanie, ano, aj pre skolkarov, a hlavne na rucky mydlo, ziadne dezinfekcie… je to dlhodoby proces… ak sa pytas na tabletky, tak s tym skusenost nemam. Nebolo treba.
Moja nachytala a prešla si všetkými chorobami v škôlke, pomohlo vybratie nosnej mandle a broncho-vaxom ... Teraz býva chorá máličko, a keď aj niečo chyti, rýchlo to prejde ....
@jesenzima ďakujem aj my máme ísť na kontrolu nosnej mandle.
@jesenzima a ten brinchovaxim ste brali po vybratí?
Áno, najprv mandla, potom broncho-vaxom 👍
@jesenzima ďakujem 🙂 tých soplov sa nevieme zbaviť už 2 mesiace
Určite by som zaradila k správnej funkcii imunitného systému aj probiotiká keďže imunita človeka sa zo 70% sústreďuje v črevách a takmer každý to podceňuje a na črievka nemyslí 🙂🤗
@123miaa123 a aké probio dávate? Možno nám probiofix nestačí/ nesedí?
Ak dávate tie kvapky pre dojčatá a deti do 3 rokov tak si myslím, že je tam dosť málo kmeňov pre 5 ročné dieťa...skúste prejsť na probiofix kapsuly prípadne biopron 9 premium🙂
Asi hned po prvej davke
Nam imunologicja a liek Imunor /ako zaxrak/. Skus este preventan alebo kolostrum, na nas nezabralo, len imunor