Maminky, ako sa mali vaše deti po vybratí nosnej mandle? Asi sa tomu nevyhneme (5-ročná), len ma zaujíma, o cca koľko sa znížila chorobnosť, proste ako to vyzeralo mesiace a roky po tomto zákroku. Proste či to naozaj stojí za to, alebo treba ešte bojovať..... Ďakujem za každú odpoveď
@ddenisa123 synovi vyberali mandle pred 4 rokmi a je tam výrazné zlepšenie, chorý býva jeden, dvakrát do roka vždy na jar alebo jeseň, aj teraz bol chorý ale trvá to len dva tri dni
U nás to za to stále, po zákroku už dcéra vôbec nebýva chorá
Jediné čo ľutujem, že som zbytočne naťahovala čas a nedala vybrať oveľa skôr.
pripnem sa,,, my sme cerstvo po vybrati, zatial bola prva choroba - ale rekordne kratko, 4 dni aj s teplotou a soplami a uz bola nazad v skolke. Predtym jej sople tiekli 2 tyzdne neznesitelne, vzdy hned nepocula - kvoli tomu sme hlavne vyberali ze jej to velmi zasiahlo uska. Teraz bola na kontrole s doznievajucimi soplami a uska namerali na Acko aj tak, predtym mala so soplami uz tu poslednu bezodozvovu krivku. Tak verim ze to pomohlo uvidime ako bude s chorobami. Tiez som sa bala hrozne, tiez 5 rocna a zakrok zvladla perfektne.
Ďakujem žienky.
@eee30 ja som vahala 3r moj strach bol velky vyberali malej auguste.a klop klop drzime sa v skolke....tahame rekord 3tyzden co doteraz nebolo priebehu 3r ma 5.5r
@eee30 moja je cca mesiac a pol po a už vidím teraz ze to pomohlo, predtým vydržala v škôlke max 3 dni.